ECAM rekrytointiohjelma -info

ECAM rekrytointiohjelma -info

  • 01.06.2021 10:00 — 01.06.2021 11:30
  • Etätapahtuma

Tervetuloa etätapahtumaan tutustumaan ECAMrekryn Toimihenkilö & Asiantuntija -rekrytointiohjelmaan!

Rekrytointiohjelmasta on kertomassa rekrytointikonsultti Tarja Pärssinen Ecam Consulting Oy:stä sekä hakijoiden, että yritysten näkökulmasta. Samalla kuulet, millaisia avoimia tehtäviä ECAMilla on Pirkanmaalla tarjolla. Tapahtuman päätteeksi tarjolla avointa keskustelua ja kysymyksiin vastaamista.

Voit lukea lisää ECAMin tämän hetken avoimista hauista Uratehtaan toukokuun aikana lähetettävistä viikkokirjeistä.

 

Ilmoittauduthan mukaan viimeistään 31.5. klo 12:00.

Ilmoittaudu

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

TEK - Tekniikan akateemiset Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Myynnit & Markkinoinnin Ammattilaiset Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry