Eatechin terveiset: Miten erotut eduksesi muista hakijoista?

Eatechin terveiset: Miten erotut eduksesi muista hakijoista?

  • 30.05.2018 09:30 — 30.05.2018 11:00
  • Uratehdas, Otavalankatu 9A, 2 krs., 33100 Tampere

Eatechin terveiset: Miten erotut eduksesi muista hakijoista? ke ti 30.5. klo 9.30-11.30

Tervetuloa kuulemaan rekrytointiterveiset kovassa kasvussa olevalta Eatechilta. Eatech on ”koodikas paikka” Tampereen Hervannassa – ja tänä vuonna on avattu kaksi uutta toimistoa Tampereen keskustaan ja Helsinkiin. Rekrytointipäällikkö Seija Suoniemi tulee kertomaan, mitä rekrytointirintamalla tapahtuu Eatechin näkökulmasta. Keskusteltavia aiheita ovat mm. Eatechin tulevaisuudennäkymät, rekrytointitilanne ja mahdollisesti sekä julkisesti että piilossa haussa olevat unelmajobit. Seija myös valottaa Eatechin näkökulmasta sitä, mitä tyypillisissä työnhakudokumenteissa yleensä kerrotaan ja mitä Seija kollegoineen toivoisi niissä näkevänsä. Lisäksi vielä keskustellaan mahdollisista ”hot topiceista” sen suhteen, mitä osaamista viimeistään nyt kannattaisi alkaa hankkimaan ollakseen työnantajan näkökulmasta mahdollisimman houkutteleva tulevaisuudessa.

 

Ilmoittaudu mukaan tästä viimeistään 29.5. klo 12 mennessä.

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

TEK - Tekniikan akateemiset Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Myynnit & Markkinoinnin Ammattilaiset Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry