Duunipäivä Uratehtaalla – Teemana työnhaun tavoitteet ja ajanhallinta

Duunipäivä Uratehtaalla – Teemana työnhaun tavoitteet ja ajanhallinta

  • 15.09.2020 09:00 — 15.09.2020 12:00
  • Etätapahtuma

Duunipäivän ajaksi Uratehtaan työnhakijoiden yhteisö kokoontuu virtuaalisesti!

Varaa itsellesi työnhakuun liittyvä tehtävä ja tule mukaan tekemään omia työnhakuhommia virtuaalisesti ! Ohjelmassa vuorottelevat hiljaiset työskentelyosiot ja keskusteluosiot. Tapahtuman yhteystiedot saat ilmoittautumisesi jälkeen lähempänä ajankohtaa.

Tämän Duunipäivän yhteinen teema on työnhaun tavoitteet ja ajanhallinta, mutta voit halutessasi työstää myös jotakin muuta tärkeää työnhakuteemaasi.

Valmentajana Tiina Keskinen, Uratehdas.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään ma 14.9. klo 12 mennessä.

 

Huomaathan, että voidaksesi ilmoittautua tähän yksittäiseen tapahtumaan, sinun tulee ilmoittautua mukaan Uratehtaan toimintaan. Jollet ole sitä jo tehnyt, ilmoittaudu kotisivuillamme: Ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle. Kun olet ilmoittautunut mukaan Uratehtaan toimintaan, palvelumme ovat käytettävissäsi ja voit esim. ilmoittautua sinulle sopiviin tapahtumiin.

Uratehdas on työllistymisprojekti, joka on tarkoitettu korkeakoulutetuille ja vastaavissa tehtävissä toimineille työttömille työnhakijoille.

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

TEK - Tekniikan akateemiset Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Myynnit & Markkinoinnin Ammattilaiset Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry