Duunipäivä Uratehtaalla, teemana työnhaun aktivointi kesäloman jälkeen

Duunipäivä Uratehtaalla, teemana työnhaun aktivointi kesäloman jälkeen

  • 15.08.2018 13:00 — 05.08.2018 16:00
  • Uratehdas, Otavalankatu 9A, Tampere

Tuo mukanasi oma laite, paperit tai vaikka kirja ja tule tekemään omia työnhakuhommia yhdessä toisten kanssa. Ohjelmassa vuorottelevat hiljaiset työskentelyosiot ja keskustelu- / kommentointiosiot.

Päivän teemana on työnhaun aktivointi kesälomien jälkeen, mutta voit halutessasi työstää myös jotakin muuta tärkeää työnhakuteemaasi.

Vetäjänä Tiina Keskinen, Uratehdas.

Ilmoittautuminen viimeistään 14.8. klo 12 mennessä.

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

TEK - Tekniikan akateemiset Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Myynnit & Markkinoinnin Ammattilaiset Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry