Duunipäivä Uratehtaalla, teemana oma työnhakuprojekti

Duunipäivä Uratehtaalla, teemana oma työnhakuprojekti

  • 15.04.2019 09:00 — 15.04.2019 12:00
  • Uratehdas, Otavalankatu 9A, 33100 Tampere

Tuo mukanasi oma laite, paperit tai muuta työnhaun materiaaliasi ja tule tekemään omia työnhakuhommia yhdessä toisten kanssa. Alustuksen jälkeen vuorottelevat hiljaiset työskentelyosiot ja keskustelu-/ kommentointiosiot.

Päivän teemana on oma työnhakuprojekti: työnhaun suunnitelmallisuus, aikataulutus, itsensä johtaminen ja työnhahakuprojektin etenemisen seuranta.

Vetäjänä Tiina Keskinen, Uratehdas.

Tapahtuma on aktiivimallikelpoinen.

Ilmoittauduthan mukaan viimeistään 11.4.

Ilmoittaudu

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

TEK - Tekniikan akateemiset Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Myynnit & Markkinoinnin Ammattilaiset Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry