Digitaaliset urakyvykkyydet

Digitaaliset urakyvykkyydet

  • 10.10.2019 12:30 — 10.10.2019 15:00
  • Uratehdas, Otavalankatu 9A, Tampere

Työnhakutaidoista on puhuttu jo pitkään, ja yhä useammin niissä painottuu netin ja sosiaalisen median käyttö. Urataidot ovat paljon muutakin ja ovat tarpeen muulloinkin kuin akuutissa työnhakuvaiheessa.

Tervetuloa työpajaan, jossa katsotaan, mitä nämä digitaaliset urataidot ovat, ja miten niitä voi helposti itse kasvattaa. Koulutus soveltuu sekä kokeneille somettajille että ensimmäisiä digitaalisia askeleitaan ottaville.

Ota mielellään oma läppäri tai älylaite mukaan, mutta niiden puuttuminen ei ole este osallistumiselle.

Ennakkotehtävänä lue artikkeli ”Uuden ajan uravalmiuksia: oman osaamisen todistamisen taito”.

 

Asiantuntijana on osaamispalveluiden asiantuntija, uravalmentaja Heini Hult-Miekkavaara Yhteiskunta-alan korkeakoulutetuista. Heinillä on lähes 20 vuoden kokemus korkeastikoulutettujen ja opiskelijoiden sparraamisesta ja valmentamisesta erilaisissa uratilanteissa. Tuona aikana hän on erityisesti perehtynyt sosiaalisen median käyttöön asiantuntijuuden esilletuomisessa ja työnhaussa, sekä työn muutokseen ja tulevaisuuden osaamistarpeisiin. Hän on kokenut ja selkeä kouluttaja. Heini on VTM (sosiaalipsykologia), ratkaisukeskeinen valmentaja (HY) ja Brain Based Coach (Neuroleadershio Group). Hän suorittaa parhaillaan uraohjauksen ammatillista erikoistumiskoulutusta. Ennen YKAa Heini työskenteli Tekniikan Akateemiset TEKissä ja Suomen Ekonomeissa. Tutustu Heiniin LinkedInissä.

 

Tapahtuma on aktiivimallikelpoinen.

Ilmoittauduthan ajoissa, sillä koulutuksen toteutumiseksi tarvitsemme minimimäärän ilmoittautuneita kokoon 3.10. klo 12 mennessä. Voit ilmoittautua mukaan ja koulutuksessa on vielä tilaa silloin, kun ilmoittautumislomake on alla näkyvissä.

Huomaathan, että voidaksesi ilmoittautua tähän yksittäiseen tapahtumaan, sinun tulee ilmoittautua mukaan Uratehtaan toimintaan. Jollet ole sitä jo tehnyt, ilmoittaudu kotisivuillamme: Ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle. Kun olet ilmoittautunut mukaan Uratehtaan toimintaan, palvelumme ovat käytettävissäsi ja voit esim. ilmoittautua sinulle sopiviin tapahtumiin.

Uratehdas on työllistymisprojekti, joka on tarkoitettu korkeakoulutetuille ja vastaavissa tehtävissä toimineille työttömille työnhakijoille.

 

 

Ilmoittaudu

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

TEK - Tekniikan akateemiset Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Myynnit & Markkinoinnin Ammattilaiset Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry