CV kuntoon Workshop

CV kuntoon Workshop

  • 31.10.2018 09:00 — 31.10.2018 12:00
  • Uratehdas, Otavalankatu 9A, Tampere

Tule antamaan ja saamaan rakentavaa palautetta ja viilaamaan CV:si huippukuntoon. Tutkitaan ryhmässä toistemme CV:tä. Tarvitset mukaan oman CV:si paperilla. Jollei tulostaminen sinulla jostain syystä onnistu, voit myös laittaa CV:si Uratehtaalle sähköisessä muodossa ja me tulostamme sen sinulle.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 30.10. klo 12 mennessä.

Ilmoittaudu

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

TEK - Tekniikan akateemiset Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Myynnit & Markkinoinnin Ammattilaiset Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry