Blogi työnhaun apuvälineenä – koulutuksen alustus

Blogi työnhaun apuvälineenä – koulutuksen alustus

  • 10.10.2018 13:00 — 10.10.2018 14:00
  • Uratehdas, Otavalankatu 9A, Tampere

Kyseessä on alustus 24.10. järjestettävään Blogi työnhaun apuvälineenä -koulutukseen.

Halutessasi voit osallistua vain toiseen tapahtumista, toki suosittelemme sekä alustukseen että koulutukseen osallistumista.

 

ALUSTUS koulutukseen: Blogi työnhaun apuvälineenä

Onko sinulla osaamista, mutta ei mahdollisuuksia tuoda sitä riittävästi esiin? Kaipaatko näyteikkunaa, joka tarjoaa headhuntereille ja potentiaalisille työnantajille näytteen ammattitaidostasi?

Blogin kirjoittaminen antaa sinulle mahdollisuuden tuoda osaamistasi ja näkemyksiäsi esille useasta eri näkökulmasta. Tule kuulemaan työelämään erikoistuneen kirjoituskouluttajan alustus ja keskustelemaan siitä, voisiko blogi auttaa sinua löytämään unelmiesi työpaikan.

Puhumme ainakin seuraavista aiheista:

Miksi hyvästä kirjoitustaidosta on etua työelämässä?
Mitä hyötyä blogin kirjoittamisesta on työnhakijalle?
Miten blogi voi toimia näyteikkunana omaan osaamiseen?
Mistä aihe omalle blogilleni?

 

Kouluttajana toimittaja ja kirjoituskouluttaja joko Sanna Sevänen / Mari Valkonen, Kide – digiajan kirjoituskoulusta.

Molemmat kouluttajat ovat työskennelleet toimittajina yli 10 vuotta ja kirjoittaneet lähes kaikkiin eturivin lehtiin Suomessa. Kiteen asiantuntijabloggaamisen verkkokurssin Osaaminen esiin! Neljä askelta ammatillisen blogitekstin kirjoittamiseen on käynyt lähes sata osallistujaa, mm. yrittäjiä, asiantuntijoita, työnhakijoita, uranvaihtajia ja tutkijoita.

 

Ilmoittaudu viimeistään 3.10. klo 12 mennessä. Huomaathan, että samalla voit ilmoittautua alustuksen lisäksi koulutukseen.

Lue lisää Blogi-koulutuksesta.

 

Tämä alustus on osa 1/3 iltapäivän kolmen tunnin mittaisesta kokonaisuudesta. Yksi ilmoittautuminen johonkin osioista riittää.

 

Ilmoittaudu

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

TEK - Tekniikan akateemiset Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Myynnit & Markkinoinnin Ammattilaiset Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry