Blogi työnhaun apuvälineenä -koulutus

Blogi työnhaun apuvälineenä -koulutus

  • 24.10.2018 09:00 — 24.10.2018 13:00
  • Uratehdas, Otavalankatu 9A, Tampere

Koulutus on täynnä ja ilmoittautuminen näin ollen suljettu. Kiitos kaikille ilmoittautuneille. Halutessasi ”varasijalle”, voit laittaa sähköpostia Jaanalle (jaana.taskula(at)uratehdas.fi).

——————————————————————————————————————

Oletko miettinyt millaista olisi kirjoittaa blogia? Haluatko perustaa blogin, mutta et tiedä, mistä löytäisit kiinnostavia aiheita? Tai tahdotko nostaa blogitekstisi uudelle tasolle? Kerromme miten kirjoitetaan napakka ja innostava blogiteksti ja millaiset työtavat auttavat bloggaamaan säännöllisesti. Tule mukaan blogitekstin kirjoituspajaan työstämään omaa tekstiäsi!

 

Huom! Koulutuksen alustus järjestetään 10.10. klo 13-14. Halutessasi voit osallistua vain toiseen tapahtumista, toki suosittelemme sekä alustukseen että koulutukseen osallistumista.

 

Kirjoituspajassa käsitellään seuraavia aiheita:

Millaiset työtavat auttavat kirjoittamaan säännöllisesti julkaistavaa blogia?
Kohderyhmän ja lukijan konkretisoiminen: miten se tapahtuu ja mitä hyötyä siitä on kirjoittajalle?.
Idean ja aiheen ero: miten löydetään kiinnostava näkökulma?
Miksi rimaa kannattaa madaltaa raakatekstin tuottamisen vaiheessa, vaikka tavoitteena onkin viimeistelty lopputulos? Mitä eroa on raakatekstin tuottamisella ja tekstin viimeistelyllä?
Miksi tekstin alulla on blogeissa niin suuri merkitys? Miten kirjoitetaan hyvä alku?
Pajassa vuorottelevat napakat luento-osuudet ja itsenäinen työskentely. Pajan yhteydessä saat lisäksi postausideoiden jalostamiseen sekä tekstien suunnitteluun ja viimeistelyyn liittyviä materiaaleja, joiden avulla tulevat tekstisi syntyvät aikaisempaa helpommin.

 

Mieti valmiiksi blogitekstin aihe, jota voit työstää työpajan aikana. Ilmoittaudu ajoissa, sillä lähetämme aiheeseen orientoivat ennakkotehtävät osallistujille etukäteen.

 

Kouluttajana toimittaja ja kirjoituskouluttaja joko Sanna Sevänen / Mari Valkonen, Kide – digiajan kirjoituskoulusta.

Molemmat kouluttajat ovat työskennelleet toimittajina yli 10 vuotta ja kirjoittaneet lähes kaikkiin eturivin lehtiin Suomessa. Kiteen asiantuntijabloggaamisen verkkokurssin Osaaminen esiin! Neljä askelta ammatillisen blogitekstin kirjoittamiseen on käynyt lähes sata osallistujaa, mm. yrittäjiä, asiantuntijoita, työnhakijoita, uranvaihtajia ja tutkijoita.

 

 

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

TEK - Tekniikan akateemiset Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Myynnit & Markkinoinnin Ammattilaiset Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry