Avoimet ovet Uratehtaalla

Avoimet ovet Uratehtaalla

  • 09.03.2021 13:00 — 09.03.2021 14:00
  • Etätapahtuma

Tervetuloa tutustumaan Uratehtaaseen etänä!

Uratehdas auttaa Sinua, korkeakoulutettu tai vastaavissa tehtävissä toiminut työtön työnhakija, matkalla kohti seuraavaa ura-askeltasi.

Uratehtaan avoimet ovet on tarkoitettu niin tutuille kuin uusillekin tutuille. Tilaisuudessa kuulet Uratehtaan toiminnasta ja palveluista. Myös kysymyksille ja keskustelulle on runsaasti aikaa. Koronatilanteen vuoksi kokoonnumme etäyhteyksien välityksellä. Lähetämme Zoom-yhteystiedot ilmoittautuneille lähempänä ajankohtaa.

 

Uratehtaan toimintaan pääset mukaan ilmoittautumalla kotisivuilta. Tämän jälkeen voit esim. ilmoittautua sinulle sopiviin tapahtumiin.

Vinkkaa Uratehtaasta ja avoimista ovista myös tutulle, joka hyötyisi Uratehtaan palveluista!

Ilmoittaudu

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

TEK - Tekniikan akateemiset Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Myynnit & Markkinoinnin Ammattilaiset Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry