Avoimet ovet Uratehtaalla

Avoimet ovet Uratehtaalla

  • 05.03.2019 13:00 — 05.03.2019 15:00
  • Otavalankatu 9A, Tampere
Otavalankatu 9A, Tampere

Tervetuloa tutustumaan Uratehtaaseen!

Uratehdas auttaa Sinua, korkeakoulutettu tai vastaavissa tehtävissä toiminut työtön työnhakija, matkallasi kohti seuraavaa työpaikkaa.

Jaana Taskula ja Tiina Keskinen kertovat lyhyesti Uratehtaasta ja keskustelulle on runsaasti aikaa.

Uratehtaan avoimet ovet on tarkoitettu niin tutuille kuin uusillekin tutuille. Nyt on myös hyvä tilaisuus tulla piipahtamaan, jos edellisestä kerrasta on kulunut aikaa. Olisi kiva nähdä!

Uratehtaan toimintaan pääset tmukaan ilmoittautumalla kotisivuilta. Tämän jälkeen voit esim. ilmoittautua sinulle sopiviin tapahtumiin.

Vinkkaa Uratehtaan avoimista ovista tutulle, joka hyötyisi Uratehtaan palveluista!

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

TEK - Tekniikan akateemiset Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Myynnit & Markkinoinnin Ammattilaiset Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry