Avaimet asiantuntijaviestintään: miten brändään osaamiseni verkossa?

Avaimet asiantuntijaviestintään: miten brändään osaamiseni verkossa?

  • 23.03.2021 13:00 — 23.03.2021 16:00
  • Etätapahtuma

Koulutuksen aikana opit mistä henkilöbrändeissä on oikeasti kyse ja kuinka voit työnhakijana paremmin varmistaa, että saat juuri oikeat tahot oivaltamaan juuri sinun osaamisesi. Käymme läpi miten voit näyttää tietotaitosi esimerkiksi LinkedInissä ja Facebookin ammatillisissa ryhmissä.

Osallistujana sinulla on hyvä olla sosiaalisen median perustaidot olemassa, sillä keskitymme enemmän viestintään kuin tekniikkaan. Luvassa on harjoituksia sen oman ammatillisen someprofiilin hahmottamiseksi.

Aiheina ovat mm.:

  • Mitä oman osaamisen brändääminen tarkoittaa käytännössä ja miten sinä voit hyötyä siitä?
  • Millainen on hyvä osaaja- ja asiantuntijaprofiili eri kanavissa?
  • Millaisilla sisällöillä tuot oman osaamisesi esille mm. rekrytoijille?
  • Miten käytät aikasi hyödyllisesti ja mittaat tuloksia?

 

Kouluttajana on asiantuntijabrändien ammattilainen, Zento-tiimin Hanna Takala. Hanna on kouluttanut ja valmentanut erilaisia organisaatioita ja osaajia somen pariin 10+ vuotta ja myy omankin osaamisensa opettamillaan keinoilla. Tutustu Hannaan LinkedInissä.

 

 

 

Ilmoittauduthan mukaan viimeistään to 17.3. klo 12.00. Voit ilmoittautua mukaan ja tapahtumassa on vielä tilaa silloin, kun ilmoittautumislomake on alla näkyvissä.

Tapahtuma järjestetään etänä. Tarvitset käyttöösi päätelaitteen, kameran, mikrofonin ja toimivan nettiyhteyden. Ilmoittautuneet saavat Zoom-yhteystiedot lähempänä ajankohtaa.

Huomaathan, että voidaksesi ilmoittautua tähän yksittäiseen tapahtumaan, sinun tulee ilmoittautua mukaan Uratehtaan toimintaan vuodelle 2021. Jollet ole sitä jo tehnyt, ilmoittaudu kotisivuillamme: Ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle. Kun olet ilmoittautunut mukaan Uratehtaan toimintaan, palvelumme ovat käytettävissäsi ja voit esim. ilmoittautua sinulle sopiviin tapahtumiin.

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

TEK - Tekniikan akateemiset Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Myynnit & Markkinoinnin Ammattilaiset Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry