Asiantuntijuuden myynti ja osaamisen brändäys (toteutus etänä)

Asiantuntijuuden myynti ja osaamisen brändäys (toteutus etänä)

  • 12.05.2020 09:00 — 12.05.2020 12:00

Oletko ajatellut, että nykypäivänä työn hakeminen on oman osaamisen myymistä sitä tarvitsevalle? Siinä tärkeätä on osata koostaa ja kiteyttää oma osaaminen sanalliseen muotoon. Yhtä tärkeätä on myös osata välittää ko. viesti oikealle vastaanottajalle huomion ja kiinnostuksen herättävällä tavalla. Moni kokee myynnin vaikeaksi ja itselle vieraaksi asiaksi. Osaamiseen myyntiin pätevät kuitenkin monet samat lainalaisuudet kuin myyntiin yleensäkin. Tule kuuntelemaan ja keskustelemaan siitä mitä asiantuntijuuden ja osaamisen myynti tarkoittaa ja miten se tehdään!

 

Valmennuksen teemoja ovat mm.:

  • myynnin ja ratkaisumyynnin käsitteet
  • asiantuntijuus ja osaaminen myyntituotteen
  • ostopäätökseen vaikuttavat tekijät
  • ostamisen helpottaminen osaamisen myynnissä
  • myyntipanoksen arviointi ja tehostaminen
  • laadukkaan myyntikeskustelun vaiheet
  • kysyminen ja aktiivinen kuuntelu myyntikeskustelun välineinä
  • oman myyntityön kehityskohteiden tunnistaminen ja ideat kehittämiseen

 

Valmentajana toimii Jouni Latva-Pirilä Kosolti Oy:stä. Hän on toiminut pitkään yritysmyynnissä ja sen esimiestyössä myyntitiimejä valmentaen. Valmennuksen käytännönläheisyyttä lisää myös se, että Jouni nykyään yrittäjänä toimiessaan myy omaa asiantuntijuuttaan päivittäin.

Tapahtuma toteutetaan etänä. Osallistuaksesi tarvitset käyttöösi päätelaitteen, kameran, mikrofonin ja toimivan nettiyhteyden. Ilmoittautuneille laitamme Zoom-yhteystiedot lähempänä ajankohtaa.

 

Ilmoittaudu mukaan viimeistään ti 5.5. klo 12 mennessä. Muistutus: Uratehtaan ulkopuolisten maksullisten kouluttajien pitämiin koulutuksiin ja tapahtumiin tarvitsemme minimimäärän osallistujia täyteen viikkoa ennen tapahtuman ajankohtaa, jotta koulutus toteutuu. Ilmoittautumislinkki pysyy auki niin kauan kuin paikkoja on vapaana (silloin kun koulutus toteutuu). Muistathan myös ilmoittaa, jos et pääse osallistumaan koulutukseen, johon olet ilmoittautunut, niin annamme paikkasi seuraavalle osallistujalle.

 

Huomaathan, että voidaksesi ilmoittautua tähän yksittäiseen tapahtumaan, sinun tulee ilmoittautua mukaan Uratehtaan toimintaan. Jollet ole sitä jo tehnyt, ilmoittaudu kotisivuillamme: Ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle. Kun olet ilmoittautunut mukaan Uratehtaan toimintaan, palvelumme ovat käytettävissäsi ja voit esim. ilmoittautua sinulle sopiviin tapahtumiin.

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

TEK - Tekniikan akateemiset Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Myynnit & Markkinoinnin Ammattilaiset Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry