Asiantuntijasta esimieheksi

Asiantuntijasta esimieheksi

  • 03.11.2020 09:00 — 03.11.2020 16:00
  • Etätapahtuma

Korkeakoulutettujen tai vastaavissa tehtävissä toimineiden työtehtäviin usein sisältyy myös esimiestyötä. Sitä mahdollisuutta ei siis pidä pelätä vaikka esimieheys vaativaa antoisuudestaan huolimatta onkin. Tässä valmennuksessa saat eväitä esimiestehtävään, mikäli sitä ensimmäistä kertaa vasta harkitset tai olet kokenut esimies, mutta kaipaat lisätsemppausta.

Valmennuksessa keskitytään esimiestyön vaatimuksiin, osa-alueisiin ja esimiestaitojen kehittämiseen. Valmennus kannustaa asiantuntijoita hakeutumaan esimiestehtäviin. Päivässä valmentaudutaan muun muassa seuraaviin osa-alueisiin:

  • esimiehen eri roolit
  • valmentava esimiestyö
  • esimies fasilitaattorina
  • esimiehen vastuut työoikeudellisesta näkökulmasta
  • eri kontekstit esimiestaitojen kehittämiseen (työ, vapaa-aika, harrastukset, perhe jne.)

 

Valmentajana Kiril Mattila. Kiril on yhteiskuntatieteiden maisteri, kouluttaja ja henkilöstövalmentaja. Hän on vetänyt työnhaun valmennuksia, uravalmennuksia, muutosturvavalmennuksia ja henkilöstövalmennuksia yli 10 vuoden ajan Springhousella.  Yksityisellä sektorilla Kiril on valmentanut myyntiä, esimiestyötä, yhtiörakenteiden muutoksia, yrityksen arvopajoja ja esiintymisvalmennuksia. Kirilillä on myös kokemusta rekrytoinneista, esimiestyöstä aluejohtajana ja nimenomaan korkeakoulutettujen valmentamisesta. Hänen valmennuksensa ovat aina toiminnallisia ja innostavia. Viimeisin osallistujapalaute Uratehtaalta Kirilille oli hyvin positiivinen.

 

Koronatilanteen niin vaatiessa valmennus toteutetaan etänä.

Ilmoittauduthan ajoissa, sillä koulutuksen toteutumiseksi tarvitsemme minimimäärän ilmoittautuneita kokoon viimeistään 27.10. klo 12. Voit ilmoittautua mukaan ja koulutuksessa on vielä tilaa silloin, kun ilmoittautumislomake on alla näkyvissä.

Huomaathan, että voidaksesi ilmoittautua tähän yksittäiseen tapahtumaan, sinun tulee ilmoittautua mukaan Uratehtaan toimintaan. Jollet ole sitä jo tehnyt, ilmoittaudu kotisivuillamme: Ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle. Kun olet ilmoittautunut mukaan Uratehtaan toimintaan, palvelumme ovat käytettävissäsi ja voit esim. ilmoittautua sinulle sopiviin tapahtumiin.

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

TEK - Tekniikan akateemiset Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Myynnit & Markkinoinnin Ammattilaiset Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry