Asiantuntijan kotisivujen alkeet

Asiantuntijan kotisivujen alkeet

  • 30.10.2018 09:00 — 30.10.2018 12:00
  • Uratehdas, Otavalankatu 9A, Tampere

Kun sinulla on työnhakijana monenlaista osaamista ja kokemusta, sitä on hyvä havainnollistaa eri tavoin. Myös kotisivut internetissä tarjoavat tähän oivan keinon. Voit itse määrittää löytyvätkö sivut hakukoneella haettaessa vai näkyvätkö sivut vain niille, joille linkin annat.

Kotisivut voivat olla sinun sähköinen osaamisportfoliosi, paikka blogillesi, avoin työhakemuksesi tai jotain muuta.

Jos käy niin, että olet työnhaussa pidempään, on tarve luoda osaamisellesi näkyvyyttä ja ”todisteita” osaamisesi ylläpidosta. Kotisivut ovat yksi tapa tehdä tämä.

Koulutuksessa käydään läpi verkkosivujen sisällöntuotantoa ja sivujen teknistä toteutusta. Opitaan sivuston pystytys WordPress.com-verkkosivualustalle, sekä kuinka sinne asennetaan teksti- ja kuvasisältöä ja muokataan ulkoasua halutunlaiseksi. Käymme myös läpi, kuinka sisältö kohdennetaan työnantajaa kiinnostavaan muotoon. WordPress.com on ILMAINEN ja matalan kynnyksen verkkosivutyökalu ja koulutus sopii kaikille työnhakijoille teknisestä lähtötasosta riippumatta.

Tarvitset koulutukseen tietokoneen. Etenemistä koulutustilanteessa nopeuttaa, jos olet sitä ennen luonnostellut tekstisisältöjä aiheista: työkokemus ja saavutukset työelämässä – mahdolliset suositukset mukaan, kuvaus työnhakijasta ammattilaisena – taidot ja tavoitteet, kuvaus työnhakijasta henkilönä, yhteystiedot (mukana sosiaalisen median profiilit). Ota mukaan myös mahdollista kuvamateriaalia aiemmasta työskentelystäsi/yritystoiminnasta.

Kouluttajana Eetu Haverinen, Kumu Communications. Eetu on visuaalisen kulttuurin moniosaaja, joka työskentelee AD:na Kumu Communications -viestintätoimistossa. Hän tekee graafista suunnittelua koko kirjolla sisältäen mm. verkkosivuja, kuvituksia, pienempiä ja suurempia taittotöitä sekä laajoja kokonaisuuksia, kuten yritysilmeitä ja tähän liittyvää tilasuunnittelua. Verkkosuunnittelun ja WordPressin kanssa hän on ollut aktiivisesti tekemisissä vuodesta 2013 lähtien.

Lisätietoa Eetusta:

kumucommunications.fi

vignettedaydreams.com

Ilmoittaudu viimeistään 29.10 klo 12 mennessä.

Ilmoittaudu

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

TEK - Tekniikan akateemiset Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Myynnit & Markkinoinnin Ammattilaiset Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry