Ammattilaisuuden visuaalinen viestintä työnhaussa Canvalla

Ammattilaisuuden visuaalinen viestintä työnhaussa Canvalla

  • 30.11.2020 09:00 — 30.11.2020 13:00
  • Etätapahtuma

Miten omaa osaamista ja ammattilaisuutta tuodaan esiin työnhaussa visuaalisesti? Minkälainen on visuaalinen CV?

Tämä etäkoulutus sopii oikein hyvin kaikille työnhakijoille, ja varsinkin itsensä visuaalisesti lahjattomiksi mieltäville henkilöille. Käymme läpi visuaalisen viestinnän ja graafisen suunnittelun perusteita. Näillä vinkeillä teet hyvän vaikutuksen työnhaussa! Opit ovat tietenkin hyödynnettävissä myös tulevissa töissäsi.

Käytämme verkosta löytyvää ja maksutonta graafiseen suunnitteluun tarkoitettua Canva-ohjelmaa. Tarvitset työkalua tapahtuman aikana. Otathan Canvan käyttöösi ennen tapahtumaa eli rekisteröidyt palveluun ja samalla luot jo itsellesi käyttäjäprofiilin osoitteessa canva.com/fi. Tällöin olet jo heti valmennuksen aluksi valmis kirjautumaan sisään ja valmiina aloittamaan työskentelyn.

 

Valmennuksen runko:

Visuaalisen viestinnän perusteita

Käymme läpi visuaalisen suunnittelun ja typografian perussääntöjä sekä visuaalisia valintoja ammattilaisuuden viestinnässä (mm. tyylitaju, persoonan kommunikointi ja ymmärrys kontekstista).

Canvan perusteet ja esimerkkejä ohjelmalla laadituista digi- & printtigrafiikoista

Tutustumme Canvalla luotuihin työnhakua ja ammattilaisuutta tukeviin visuaalisiin materiaaleihin (mm. erilaiset esitteet ja digitaalisten alustojen grafiikat) sekä Canvan perustyökaluihin ja niiden käyttöön

Yksinkertainen harjoitusgrafiikka Canvalla

LinkedIn-taustakuva

Harjoitus Canvalla

Visuaalinen CV 

 

Koulutuksen ohjaa graafinen suunnittelija ja yrittäjä Eetu Haverinen Luova toimisto Kuohu & Kaisla Oy:stä. Ennen oman yrityksen perustamista Eetu toimi useamman vuoden osuuskunta- ja kevytyrittäjänä, jolloin visuaalisen viestinnän kenttä tuli tutuksi hyvin laajalla spektrillä. Eetu on luonut mm. yritys- ja projekti-ilmeitä, suuren kirjon erilaisia taittoprojekteja, peligrafiikkaa, tilasuunnittelua, taideanimaatiota, kuvituksia ja verkkosivustoja. Monipuoliset visuaalisen viestinnän kompetenssit kääntyvät hyväksi kontekstitietoisuudeksi ja kyvyksi visuaalisten ratkaisujen tarkkaan erittelyyn. Katso lisää Eetusta.

 

 

Tarvitsemme minimimäärän ilmoittautuneita 24.11. mennessä, jotta tapahtuma toteutuu. Voit ilmoittautua mukaan ja tapahtumassa on vielä tilaa silloin, kun ilmoittautumislomake on alla näkyvissä.

Tapahtuma järjestetään etänä. Tarvitset käyttöösi päätelaitteen, kameran, mikrofonin ja toimivan nettiyhteyden. Ilmoittautuneille laitamme Zoom-yhteystiedot lähempänä ajankohtaa.

Huomaathan, että voidaksesi ilmoittautua tähän yksittäiseen tapahtumaan, sinun tulee ilmoittautua mukaan Uratehtaan toimintaan. Jollet ole sitä jo tehnyt, ilmoittaudu kotisivuillamme: Ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle. Kun olet ilmoittautunut mukaan Uratehtaan toimintaan, palvelumme ovat käytettävissäsi ja voit esim. ilmoittautua sinulle sopiviin tapahtumiin.

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

TEK - Tekniikan akateemiset Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Myynnit & Markkinoinnin Ammattilaiset Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry