Ammatillisen elämän strategia 1/2

Ammatillisen elämän strategia 1/2

  • 24.03.2021 13:00 — 24.03.2021 14:30
  • Etätapahtuma

Ammatillisen elämän strategia on kaksiosainen etäkoulutus, jonka avulla selkeytät oman ammatillisen elämäsi tavoitteita ja luot suunnitelman tunnistettujen tavoitteiden saavuttamiseksi. Koulutuksessa hyödynnetään perinteisiä strategiakehityksen työkaluja ja menetelmiä.

Työelämän tavoitteiden tunnistaminen auttaa sinua fokusoimaan, säästämään energiaa ja auttaa sinua tekemään itselle oikeita valintoja joka päivä. Konkreettiset tavoitteet motivoivat ja luovat merkitystä. Saat koulutuksessa toimivia työkaluja, joilla voit työstää tavoitteitasi myöhemminkin.

Tärkeässä osassa ovat omakohtaiset harjoitukset, joiden avulla pääset rakentamaan itsellesi ammatillisen elämän strategian. Ensimmäisessä vaiheessa tunnistat ja priorisoit haluamasi tavoitteet. Sen jälkeen määrittelet tarvittavat keinot niiden saavuttamiseksi. Lopuksi valitset mittarit, jotka auttavat sinua säilyttämään haluamasi suunnan myös arjen kiireen keskellä. Suuri osa harjoituksista tehdään kotitehtävinä, joten varaathan riittävästi aikaa niiden tekemiselle kummankin session jälkeen.

 

Sessio 1. Strategiset tavoitteet

Ke 24.3. klo 13–14:30

– Esittäytymiset ja tavoitteet koulutukselle

– Mikä on strategia? Miksi sellainen kannattaa luoda?

– Millainen on hyvä strateginen tavoite?

– Kotitehtävä: Ammatillisten tavoitteiden luonti

 

Sessio 2. Strategian toteuttaminen

Ke 31.3. klo 13–15:30

– Kotitehtävän läpikäynti pienryhmissä

– Millaiset keinot auttavat saavuttamaan strategiset tavoitteet?

– Pienryhmäharjoitus: Keinojen luonti

– Miten strategian toteutumista kannattaa seurata? Miten varmistaa strategian ajantasaisuus?

– Kotitehtävä: Ammatillisen strategian viimeistely (keinot ja mittarit)

 

Kouluttajana ja ajatustesi solmukohtien avaajana toimii business coach Katri Koli Via Nova Partners Oy:stä.

Monipuolisen työuransa aikana Katri on omakohtaisesti todennut, miten tavoitteiden asettaminen ja niiden määrätietoinen tavoitteleminen auttaa saavuttamaan halutun lopputuloksen, oli kyseessä sitten yrityksen menestys tai henkilökohtainen työelämä. Tutustu Katriin LinkedInissä.

 

 

 

Ilmoittauduthan mukaan viimeistään to 18.3. klo 12.00. Voit ilmoittautua mukaan ja tapahtumassa on vielä tilaa silloin, kun ilmoittautumislomake on alla näkyvissä.

Yksi ilmoittautuminen riittää: Ilmoittautuessasi tähän tapahtumaan ilmoittaudut samalla myös valmennuskokonaisuuden toiseen tapaamiskertaan 31.3.. Nämä kaksi etätapaamiskertaa tai sessiota muodostavat kokonaisuuden, johon tiiviisti liittyy myös kotitehtävien tekeminen sessioiden välillä. Sekä läsnäolo sessioissa että kotitehtävien itsenäinen suorittaminen on edellytyksenä sille, että saat valmennuksesta itsellesi työnhakusi kannalta parhaan hyödyn.

 

Tapahtuma järjestetään etänä. Tarvitset käyttöösi päätelaitteen, kameran, mikrofonin ja toimivan nettiyhteyden. Ilmoittautuneet saavat Zoom-yhteystiedot lähempänä ajankohtaa.

Huomaathan, että voidaksesi ilmoittautua tähän yksittäiseen tapahtumaan, sinun tulee ilmoittautua mukaan Uratehtaan toimintaan vuodelle 2021. Jollet ole sitä jo tehnyt, ilmoittaudu kotisivuillamme: Ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle. Kun olet ilmoittautunut mukaan Uratehtaan toimintaan, palvelumme ovat käytettävissäsi ja voit esim. ilmoittautua sinulle sopiviin tapahtumiin.

 

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

TEK - Tekniikan akateemiset Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Myynnit & Markkinoinnin Ammattilaiset Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry