Ammatillisen elämän strategia 2/2

Ammatillisen elämän strategia 2/2

  • 31.03.2021 13:00 — 31.03.2021 15:30
  • Etätapahtuma

Ammatillisen elämän strategia on kaksiosainen etäkoulutus, jonka avulla selkeytät oman ammatillisen elämäsi tavoitteita ja luot suunnitelman tunnistettujen tavoitteiden saavuttamiseksi. Koulutuksessa hyödynnetään perinteisiä strategiakehityksen työkaluja ja menetelmiä.

Työelämän tavoitteiden tunnistaminen auttaa sinua fokusoimaan, säästämään energiaa ja auttaa sinua tekemään itselle oikeita valintoja joka päivä. Konkreettiset tavoitteet motivoivat ja luovat merkitystä. Saat koulutuksessa toimivia työkaluja, joilla voit työstää tavoitteitasi myöhemminkin.

 

Katso session 1. Strategiset tavoitteet sisältö tästä.

 

Sessio 2. Strategian toteuttaminen

– Kotitehtävän läpikäynti pienryhmissä

– Millaiset keinot auttavat saavuttamaan strategiset tavoitteet?

– Pienryhmäharjoitus: Keinojen luonti

– Miten strategian toteutumista kannattaa seurata? Miten varmistaa strategian ajantasaisuus?

– Kotitehtävä: Ammatillisen strategian viimeistely (keinot ja mittarit)

 

Kouluttajana ja ajatustesi solmukohtien avaajana toimii business coach Katri Koli Via Nova Partners Oy:stä.

Monipuolisen työuransa aikana Katri on omakohtaisesti todennut, miten tavoitteiden asettaminen ja niiden määrätietoinen tavoitteleminen auttaa saavuttamaan halutun lopputuloksen, oli kyseessä sitten yrityksen menestys tai henkilökohtainen työelämä. Tutustu Katriin LinkedInissä.

 

 

 

Ilmoittautuminen sessioon 1 (24.3. Ammatillisen elämän strategia 1/2) sisältää ilmoittautumisen myös tähän valmennuskokonaisuuden toiseen sessioon.

 

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

TEK - Tekniikan akateemiset Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Myynnit & Markkinoinnin Ammattilaiset Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry