Ammatillinen Identiteetti -workshop!

Ammatillinen Identiteetti -workshop!

  • 16.11.2021 09:00 — 16.11.2021 11:30
  • Etätapahtuma

Ammatillinen identiteetti aiheena 16.11. klo 9:00-11:30, Tule mukaan!

 

Ihminen muuttuu läpi elämänsä ja oman identiteetin pohdinta on ajankohtaista pitkin matkaa. Elämä murroskohdat, kriisit sekä ammatin tai työpaikan vaihdokset ovat kohtia, jossa omaa identiteettiä joutuu määrittelemään uudelleen.  Ne ovat myös kohtia, jossa olo voi olla epävarma ja ristiriitainen. Kuka olen, mistä tulen ja mihin kuulun -kysymykset ovat osa tätä pohdintaa.

 

Tässä valmennuksessa pureudumme ammatillisen identiteetin kirkastamiseen. Saat keinoja oman polkusi tarkasteluun, itsetuntemukseen ja ammatillisten haaveiden tunnistamiseen. Työskentely antaa välineitä myös työnhakuun, missä sinulta edellytetään kykyä kertoa itsestäsi, toiveistasi ja osaamisestasi. Myönteinen ammatillinen identiteetti tuo sinulle myös voimavaroja työnhakuun ja työhön.

 

Työpajatyyppisessä koulutuksessa työskennellään kirjoittamalla, keskustelemalla ja kuvia hyödyntämällä. Koulutukseen sisältyy pieni ennakkotehtävä.

Valmentajana toimii Petra Bedda, Loimu ry, uravalmentaja ja työnohjaaja

Mikäli ilmoittautumislomake on avoinna, on ryhmässä tilaa vielä juuri sinulle! Hyppää rohkeasti mukaan!

 

Ilmoittaudu

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry