Ajanhallinta työnhaussa

Ajanhallinta työnhaussa

  • 09.12.2020 10:00 — 09.12.2020 12:00
  • Etätapahtuma

Koulutuksessa perehdymme ajanhallintaan työnhaussa. Saat vinkkejä, miten ajankäytön saa näkyvämmäksi ja tehokkaammaksi ja miten työnhakua voi tehdä mahdollisimman aivoystävällisesti. Tutustumme projektimaiseen työnhakuun ja koulutuksen jälkeen sinulla on eväät rakentaa omia tehokkaita työnhaun projekteja.

Valmentajana toimii Veera Udd. Veera on Insinööriliiton uravalmentaja, jolla on pitkä kokemus tekniikan alan asiantuntijoiden ja opiskelijoiden uraan ja työnhakuun liittyvistä kysymyksistä. Hän on koulutukseltaan insinööri ja uravalmentaja, jolla on ammatillisen opettajan pedagoginen pätevyys.

Ilmoittauduthan mukaan viimeistään 7.12. klo 12.

Huomaathan, että voidaksesi ilmoittautua tähän yksittäiseen tapahtumaan, sinun tulee ilmoittautua mukaan Uratehtaan toimintaan. Jollet ole sitä jo tehnyt, ilmoittaudu kotisivuillamme: Ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle. Kun olet ilmoittautunut mukaan Uratehtaan toimintaan, palvelumme ovat käytettävissäsi ja voit esim. ilmoittautua sinulle sopiviin tapahtumiin.

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

TEK - Tekniikan akateemiset Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Myynnit & Markkinoinnin Ammattilaiset Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry