Työnhaun Sparrausryhmä 5 / 2018

Työnhaun Sparrausryhmä 5 / 2018

  • 05.10.2018 10:00 — 05.10.2018 12:00
  • Uratehdas, Otavalankatu 9A, Tampere

Huom!

Sparrausryhmä 5. on täynnä, joten tähän ryhmään ei voi enää ilmoittautua mukaan. Kiitos kaikille mukaan jo ilmoittautuneille! Olemme avanneet ilmoittautumisen seuraavaan ryhmään (Ryhmä 6.) Uratehtaan Tulevissa tapahtumissa.

—————————————–

Starttaamme Uratehtaan vuoden 2018 viidennen työnhaun sparrausryhmän pe 5.10. klo 10-12. Tule rohkeasti mukaan: Ryhmästä on työllistytty tai lähdetty koulutukseen ällistyttävissä määrin!

Työnhaun sparrausryhmä on ryhmä, joka samalla kokoonpanolla viikoittain kokoontuu edistämään omaa ja muiden työnhakua. Ryhmässä tapaat muita työnhakijoita ja saat tehoa omaan työnhakuun. Ryhmä kokoontuu kerran viikossa (perjantaisin klo 10 – 12) ja kokoontumiskertoja voi olla 6-8 kertaa osallistujien toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Ryhmän koko on 8-10 henkilöä. Ryhmä määrittää aiheet tarpeidensa mukaisesti. Ryhmää vetää/ yhteyshenkilönä toimii uratehtaalainen työnhakija. Tiina ja Jaana avustavat tarvittaessa.

 

Aiemmin sparrausryhmään osallistuneiden terveisiä sinulle, miksi liittyä mukaan:

”Itselleni suurin asia oli tosiaan ihmisten parissa oleminen, mikä aktivoi ja loi energiaa. Minulle kävi niin, että kun päätin lähteä kotoa moniin (muihinkin) työllistymistä edistäviin ryhmiin, alkoi heti tapahtua positiivisia asioita – ja työllistyin.”

”Ryhmään kannattaa ehdottomasti lähteä mukaan koska ryhmässä oli hyvä yhteishenki ja sieltä saa vertaistukea ja vinkkejä työnhaussa. Tehtävät selventävät omia ajatuksia työnhaussa.”

”On mielenkiintoista kuulla ihmisten taustoja ja tarinoita, huomaa että niin monenlaisella taustalla ja osaamisella voi jäädä työttömäksi, pitkäksikin aikaa. Meitähän oli siis pelkkiä hyviä tyyppejä ryhmässä, asenteesta ei työllistymisemme ole kiinni, vaan tuurista, suhteista ja suhdanteista.”

”Että verkostoitumalla mahdollisuudet duunin saantiin kasvaa, kun voi kuulla hyviä vinkkejä. Sitä paitsi on hyvä liikkua ”ihmisten ilmoilla”.”

”Hyvien vinkkien lisäksi muiden ihmisten kanssa juttelu virkistää mieltä.”

”Hiljaista tietoa on saatavilla kokeneilta työnhakijoilta, jos kuuntelee ja kyselee.”

”Et ole yksin, muut miettivät samoja asioita, yhdessä keksii enemmän, säännöllistä tekemistä/kotoa lähtemistä.”

”Mukaan vaan! Yksin ei kannata jäädä. Siellä annetaan vinkkejäkin työpaikoista.”

”Ryhmässä mukavampaa pähkäillä kikkoja työllistymiseen kuin ittekseen kotona.”.

”Vertaistuki on voimaa, yhdessä eteenpäin, harjoitellaan ja mietitään. Tulokset eli työllistyminen tai opiskelemaan lähtö parasta A-luokkaa. Erilaiset taustat ja kokemukset rikastavat ja avaavat uusia näkökulmia omaan osaamiseen.”

”Käytä tilaisuus hyväksesi ja verkostoidu, löydä uusia näkökulmia työnhakuun.”

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin kuusi kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

TEK - Tekniikan akateemiset Insinööriliitto Tampereen Insinöörit Ekonomit TRAL Loimu Myynnit & Markkinoinnin Ammattilaiset Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry