10 vinkkiä modernin CV:n ja muiden työnhakumateriaalien rakentamiseen

10 vinkkiä modernin CV:n ja muiden työnhakumateriaalien rakentamiseen

  • 10.12.2019 12:00 — 10.12.2019 14:30
  • Uratehdas, Otavalankatu 9A, 33100 Tampere

Tule mukaan saamaan ideoita CV:si kehittämiseksi seuraavalle tasolle!

Mihin rekrytoija kiinnittää huomiota CV:ssä? Mikä on CV:si ydinviesti rekrytoivalle taholle ja miksi siihen kannattaa kiinnittää huomiota? Saat tilaisuudessa näkökulmia ja vinkkejä CV:n sisällön kehittämiseen ja lisäksi käymme läpi CV:n graafiseen asuun liittyvät viime aikaiset suuntaukset. Käymme myös läpi hakemuskirjeen merkitystä ja pohdimme, mitä muita dokumentteja työnhaun yhteyteen voi kehittää.

 

Valmennuksen vetää Suomen Ekonomien uravalmentaja Nina Juhava. Hänellä on vankka kokemus uravalmennuksesta ja rekrytoinneista. Mikäli haluat valmennuksen yhteydessä henkilökohtaista palautetta CV:stäsi, lähetä se etukäteen ma 9.12. klo 14.00 mennessä osoitteeseen nina.juhava@ekonomit.fi. Ota lisäksi CV:si mukaan tilaisuuteen joko printattuna tai sähköisessä muodossa. Voit halutessasi ottaa mukaan myös esimerkin hakemuskirjeestäsi ja muista mahdollisista työnhakuusi liittyvistä materiaaleista.

 

Ilmoittauduthan viimeistään 3.12. klo 12 mennessä. Voit ilmoittautua mukaan ja koulutuksessa on vielä tilaa silloin, kun ilmoittautumislomake on alla näkyvissä.

Tilaisuus on aktiivimallikelpoinen.

Huomaathan, että voidaksesi ilmoittautua tähän yksittäiseen tapahtumaan, sinun tulee ilmoittautua mukaan Uratehtaan toimintaan. Jollet ole sitä jo tehnyt, ilmoittaudu kotisivuillamme: Ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle. Kun olet ilmoittautunut mukaan Uratehtaan toimintaan, palvelumme ovat käytettävissäsi ja voit esim. ilmoittautua sinulle sopiviin tapahtumiin.

Uratehdas on työllistymisprojekti, joka on tarkoitettu korkeakoulutetuille ja vastaavissa tehtävissä toimineille työttömille työnhakijoille.

 

Ilmoittaudu

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

TEK - Tekniikan akateemiset Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Myynnit & Markkinoinnin Ammattilaiset Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry