Sparrausryhmästä saatuja palautteita etäaikana!

Sparrausryhmästä saatuja palautteita etäaikana!

Sain tsemppiä viedä omaa työnhakua eteenpäin. Sain paljon hyviä vinkkejä ja viikoittainen tapaamiskerta rytmitti hyvin viikkoa. Oli edes yksi sosiaalinen tapahtuma viikossa.

 

Sain ryhmältä energiaa, varsinkin näin poikkeusaikana! Lisäksi tietysti erilaisia ja uusia vinkkejä ja näkökulmia työnhakuun. Jos korona estää kasvokkain tapaamiset, niin ehdottomasti kannustan järjestämään näitä tapaamisia verkossa. Toimivat oikein hyvin.

 

Mahtava ryhmä, joka antoi energiaa ajoittain hyvinkin raskaaseen työnhakuun. Etukäteen suhtauduin epäilevästi näin omatoimiseen ryhmätoimintaan, mutta se epäluulo romuttui täysin.

 

Meidän ryhmä oli mahtava. Kaikki työskentelivät tosissaan mutta ei kuitenkaan tosikkomaisesti yhteisen tavoitteen parissa. Viikon kohokohta.

 

Sain mahtavan viiteryhmän tilalle kun työyhteisö jäi taakse ja vertaistukea, kannustusta ja hyviä vinkkejä.

 

Ehdottomasti positiivinen kokemus! Vaikka en vielä työllistynyt, sain mahtavasta ryhmästä tsemppiä moniin itselleni vaikeisiin asioihin.

 

Kaiken kaikkiaan hyvä kokemus ja voin suositetella kaikille! Varmasti kaikkia alkuun epäilyttää ja jännittää tällainen konsepti, mutta avoimin mielin ja ilman paineita tällainen sujuu parhaiten.


Kerro muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry