Satanen meni rikki!

Satanen meni rikki!

 

Yli sata Uratehtaan toimintaan tänä vuonna osallistunutta henkilöä on jo työllistynyt! Upeaa! Tähän positiiviseen imuun pääsevät toivottavasti kaikki mukaan!

Uratehtaan kotisivujen etusivulla on oranssi laatikko, josta löydät Uratehtaan tärkeät luvut. Tänä vuonna Uratehtaan toimintaan on osallistunut mukaan jo 387 työnhakijaa. Heistä 102 henkilöä eli 26 % on lähtenyt töihin. Koulutukseen on lähtenyt 31 henkilöä eli 8 % osallistujista.

Toivomme jokaisen uratehtaalaisen kohdalla, että hän löytäisi seuraavan työpaikkansa pian ja sen vuoksi viipyisi vain hetken mukana toiminnassamme. Aina asiat eivät tapahdu nopeasti, vaikka kuinka aktiivisesti töitä hakisi. Uratehdas ja kanssatyönhakijat Uratehtaalla ovat apuna työnhaussa.


Kerro muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry