Pete V:n onnistumistarina

Pete V:n onnistumistarina

Miten löysit tämän työpaikan? 

Avoin ty√∂paikka -> Sain vinkin vanhalta ty√∂kaverilta, joka oli miettinyt, ett√§ sopisi minulle tosi hyvin. ūüôā

Mitä vaiheita työpaikan löytämisessä oli?

Suorakontaktoin puhelimella ensin rekrytoijaa kyselläkseni tarkennuksia tehtävästä ja kerätäkseni ideoita kuinka lähestyä hakemuksella. Tein hakemuksen Call Card- Osaamistarjous muodossa, nostaen arvolupaukseni vahvasti keskiöön. Soitin parin viikon kuluttua kun ei kuulunut mitään ja selvitin mahdollisuutta päästä haastatteluun (rentoa keskustelua ja kiinnostuksen nostoa tehtävää kohtaan). Näiden jälkeen sovittiin haastattelu, jossa oli mukana tuleva kollegani teamssin välityksellä. Sovitun ajan päästä he ilmoittivat haluavansa jatkaa yhteistyötä.


Mikä kohdallasi toimi hyvin? Missä asioissa onnistuit työnhaussa hyvin?

Osaamistarjouksen hiominen kesti, mutta onnistuin kohdentamaan täsmäarvolupauksen tehtävään. Kiinnostuksen ja innostuneisuuden osoittaminen kuitenkin rennosti asennoituen onnistui hyvin.


Mitä teet mahdollisella seuraavalla kerralla samalla tavalla? Mitä eri tavalla?

Perusprosessini toimi hyvin, toivoisin seuraavalla kerralla lähitapaamisia.

 

Mitä kehittämistä huomasit omassa työnhaussasi?

Spiritin ja motivaation pitäminen yllä työnhaussa on oleellista Рvälillä helposti jäi lepäämään laakereille..


Mikä oli se käänteentekevä asia, jonka takia sait työpaikan?
T√§sm√§ osaamistarjous (osoita tuleva potentiaalisi – ”Curriculum futurum” ūüôā), itsens√§ myynti kuitenkin rennolla ja huomioivalla otteella. Innostuneisuus teht√§v√§√§ kohtaan.


Mitä vinkkejä sinulla on muille työnhakijoille?

Tee hakemuksen sijasta osaamistarjous! Ammatillinen identiteetti osaamisesta väljenee helposti. Itsensä aktiivisena pitäminen osaamisen ja potentiaalisten yhteistyöaloitusten osalta on avain kun työttömmyys pitkittyy. Suosittelen lähtemään aktiivisesti mukaan erilaisiin verkostoihin, joissa on mahdollisuus tavata yrityksiä esim. Tribe Tampere, Technopoliksen tilaisuudet, eri yrityshotellien tilaisuudet jne.

 

Terkuin Pete V‚ÄĚ


Kerro muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry