Oletko sinä 100. työllistynyt uratehtaalainen tänä vuonna?

Oletko sinä 100. työllistynyt uratehtaalainen tänä vuonna?

 

Uratehtaan kotisivujen etusivulla on oranssi laatikko, josta löydät Uratehtaan tärkeät luvut. Tänä vuonna Uratehtaan toimintaan on osallistunut mukaan jo 366 työnhakijaa. Heistä 124 eli 34 % on lähtenyt töihin tai koulutukseen. Työllistyneiden lukumäärä on tällä hetkellä ainakin 96 ja satanen menee toivottavasti rikki pian.

Jos olet uratehtaalainen, mutta jo työllistynyt etkä ole muistanut ilmoittaa siitä Uratehtaalle, voit tehdä sen tästä.

Toivomme jokaisen uratehtaalaisen kohdalla, että hän löytäisi seuraavan työpaikkansa pian ja sen vuoksi viipyisi vain hetken mukana toiminnassamme. Aina asiat eivät tapahdu nopeasti, vaikka kuinka aktiivisesti töitä hakisi. Uratehdas ja kanssatyönhakijat Uratehtaalla ovat apuna työnhaussa.

Tervetuloa mukaan Uratehtaan toimintaan! Ilmoittaudu mukaan kotisivuilta. Tämän jälkeen voit ilmoittautua mukaan sinulle sopiviin tapahtumiimme sekä saat sähköpostiisi viikkokirjeen, jossa kerromme mm. työnhakua edistävistä teemoista sekä meidän ja muiden tapahtumista.

Kaikki kiinnostuneet voivat seurata Uratehdasta somessa. Linkit löytyvät kotisivujemme alalaidasta.


Kerro muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry