Miksi ehdottomasti kannattaa investoida 3-4 tuntia elämästäsi osallistumalla Walk for jobs-tapahtumaan!

Miksi ehdottomasti kannattaa investoida 3-4 tuntia elämästäsi osallistumalla Walk for jobs-tapahtumaan!

Vain parin tunnin läsnäolo voi muuttaa tulevaisuutesi. Walk for jobs on rakennettu sinua varten, ja voi poikia työpaikan ennakoimattomillakin tavoilla. Olen siis itsekin saanut työpaikan Walk for jobs -tapahtuman kautta ja kerron tässä tekstissä kyseisen tarinan.

Tiesitkö, että joskus tarvitaan vain ehkä yksi keskustelu, joka avaa tulevaisuutesi? Tiesitkö, että työpaikoista noin 80% ovat piilotyöpaikkoja?

Oma walk for jobs -tarinani todistaa siitä, että rekrytointiasiat eivät etene suoraviivaisesti ja AINA kannattaa käyttää jokainen mahdollisuus verkostoitua ja olla aktiivisena paikalla:

Tapasin eräässä aiemmassa Uratehtaan Walk for Jobs -tapahtumassa henkilöstöfirman edustajan, joka kiinnostui osaamisestani. Sovimme hänen toimistolleen haastatteluajan. Tuon jutustelun lomassa hän kysyi kysymyksen ”Mitä työtä oikeasti haluaisit tehdä?” Kerroin, olin rehellinen. Tuon keskustelun seurauksena sain täysin uusia ideoita siitä, mihin organisaatioihin minun kannattaisi hakea.

En ollut aiemmin ollut tietoinen listan ensimmäisestä organisaatiosta mitään, mutta otin yhteyden osaston esimieheen. Sain heti työhaastattelukutsun. Ajelin työhaastatteluun mielenkiintoa piukassa. Haastatteluun saapuessani sain ensimmäisenä heti tiedon, että loppuvuoden rahoitus oltiin vedetty pois, työpaikkaa ei siis ollutkaan. Pettymys. Keskustelimme yleisellä tasolla kuitenkin melkein koko työhaastatteluun varatun ajan. Sain haastattelussa jälleen sellaisia organisaatioita tietooni, millä en aiemmin tiennyt olevan minulle töitä.

Tein edellisessä työhaastattelussa mainittuun mielenkiintoisimpaan organisaatioon ns. kylmän yhteydenoton (soitto, johon ei vastattu ja esittelysähköposti perään). Sain heti kutsun haastatteluun, pikaisen kahden työhaastattelukierroksen jälkeen sain työpaikan!

Koko prosessiin Walk for jobsista rekrytoitumiseen meni yhteensä vain muutama viikko.

Suosittelen, että käytä mahdollisuus osallistua Walk for jobsiin – se voi poikia työpaikan joko suoraan tai tavoilla, joista et vielä tiedä mitään!

Kaikki lähti vain yhdestä keskustelusta, juuri sellaisesta mitä Walk for jobsissa on tarjolla tänäkin vuonna.

Ilmoittaudu nyt Walk for jobs -tapahtumiin jokaisen kolmen tapahtuman omalla sivulla! (Kolme eri tapahtumaa, kolme eri ilmoittautumista, yksi henkilö voi ilmoittautua kaikkiin.)

ti 5.10 klo 8: Koulutukset
https://uratehdas.fi/tapahtumat/tyollistamiskoulutukset-walk-for-jobs-virtual/

ti 5.10 klo 12.30: Suorahaku, headhunting, henkilöstövuokraus https://uratehdas.fi/tapahtumat/henkilostovuokrausyritykset-walk-for-jobs-virtual/

ke 6.10 klo 8, ICT-yhtiöt
https://uratehdas.fi/tapahtumat/ict-yritykset-walk-for-jobs-virtual/

 

Tsemppaavin työllistymisterveisin,

-Markku Uratehtaalta


Kerro muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry