Mietitkö uutta uraa? Onko sinulla kiinnostusta tekniikan aloja kohtaan?

Mietitkö uutta uraa? Onko sinulla kiinnostusta tekniikan aloja kohtaan?

Mietitkö seuraavaa askelta urallasi? Tule mukaan Naistech-hankkeen maksuttomalle Innostu tekniikasta-verkkokurssille (3 op), jolla kartutat tietoa eri teknologian aloista, teknisen alan palkoista, työllistymismahdollisuuksista ja opiskelupaikoista. Kurssi on suunnattu ensisijaisesti naisille, mutta miehetkin ovat tervetulleita mukaan.

Naistech-hanke haluaa lisätä naisten kiinnostusta tekniikan aloja kohtaan. Kurssin vastuuorganisaatio: Tampereen ammattikorkeakoulu / Ammatillinen opettajakorkeakoulu. Hankkeen kansallisena rahoittajana toimii Keski-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus. Hanke on Euroopan sosiaalirahaston (ESR) osarahoittama.

Lue lisää hankkeesta: https://www.esitteemme.fi/Naistech/MailView/ ja tule mukaan innostumaan tekniikasta!

Kurssille pääset rekisteröitymään suoraan tästä: https://moodle.amk.fi/course/index.php?categoryid=49


Kerro muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry