Piilotyöpaikkoja: Julkisten hankintojen asiantuntijoita Tuomi Logistiikka Oy

Olemme saaneet tietoomme seuraavan vain Uratehtaan työnhakijoille tarkoitetun piilotyöpaikkailmoituksen.

Otathan rohkeasti yhteyttä, vaikka kaikki kriteerit eivät kohdallasi heti täyttyisikään! Hyvä vaihtoehto esim. vankalle kokemukselle alalta on innostus oppia ja ottaa haltuun uutta.

 

Julkisten hankintojen asiantuntijoita
Tuomi Logistiikka Oy, Tampere

Tuomi Logistiikka kuuluu Suomen suurimpien hankintayksikköjen joukkoon ja tekee Suomen mittakaavassa eniten yhteishankintoja vuositasolla. Toteutetuilla hankinnoilla on merkittävä yhteiskunnallinen vaikutus omistaja-asiakkaillemme.

Hankintojen tiimimme etsii nyt julkisten hankintojen osaajia vakituisiin työsuhteisiin! Vastuullisessa ja itseohjautuvassa roolissasi vastaat kilpailutusprojekteistasi ja teet tiivistä yhteistyötä niin asiakkaiden, tarjoajien kuin Tuomen omien asiantuntijoiden kanssa. Olet mukana läpi hankintaprosessin; kilpailutusprojektin suunnittelusta ja johtamisesta aina tarjouspyynnön valmisteluun ja päätösehdotukseen asti. Sopimuskaudella avustat tarpeen mukaan asiakkaita esimerkiksi reklamaatioiden tekemisessä ja neuvotteluissa.

Etsimämme henkilö

Olet jo julkisissa hankinnoissa marinoitunut osaaja, jonka erityisosaaminen voisi olla esimerkiksi SOTE-, rakennusurakka- tai terveydenhuollon hankintojen puolelta, mutta ottaisit myös mielelläsi haltuun uusia kilpailutusalueita. Kykenetkin omaksumaan nopeasti uutta tietoa ja soveltamaan sitä käytäntöön ratkaisukeskeisesti.

Erinomaisen paineensietokykysi sekä projektiosaamisesi ansiosta pystyt työstämään useita kilpailutuksia samanaikaisesti ja viihdyt työssä, jossa pääset sukeltamaan syvälle julkisten hankintojen maailmaan. Oman työsi ja kilpailutusprojektiesi asiantuntijana osaat motivoida kilpailutuksissa mukana olevia tahoja yhteisiä tavoitteita kohti aktiivisesti viestien. Asiakaslähtöistä toimintatapaasi tukevat vahvat vuorovaikutus- sekä neuvottelutaitosi ja ymmärrät hyvän asiakaskokemuksen tärkeyden. Hankinnoissa edistetään kilpailutuksia hyvällä sykkeellä, mutta ei otsa rypyssä. Oletkin tottunut toimimaan itseohjautuvasti ja joustavasti, mutta osaat silti vetää tarvittaessa työkaveria hihasta sekä muokata toimintaasi uuteen oikeuskäytäntöön perustuen.

Työsuhde-edut

Tuomi Logistiikka on vakaa työnantaja ja pääset työskentelemään jatkuvaan kehittymiseen tähtäävässä hankintaorganisaatiossa, jossa vuosienkin jälkeen pääset kehittymään ja oppimaan uutta. Tuomi Logistiikalla on mm. kehitetty uusi hankintapäällikköpalvelu asiakkaille. Työyhteisö on rento ja asiantunteva ja odottaa sinua! Lisää organisaatiosta ja mm. työsuhde-eduista voit lukea kotisivuilta.

Haku

Jos tunnistit itsesi kuvauksesta, lähetä Tuomi Logistiikka Oy:hyn hakemus ja CV palkkatoiveineen täyttämällä avoin hakemus. Kerrothan hakemuksessasi, miten yllä mainitut asiat näkyvät osaamisessasi ja työhistoriassasi.

Lisätietoja antaa hankintajohtaja Jaakko Uitti numerosta 050 414 7394.

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry