LinkedIn pelikirja ja työnhakijan lisäsivut ovat nyt Uratehtaan työnhakijoiden käytettävissä!

LinkedIn pelikirja ja työnhakijan lisäsivut ovat nyt Uratehtaan työnhakijoiden käytettävissä!

 

Uratehdas tarjoaa kaikkien työnhakijoidensa käyttöön maksutta Juho Toivolan kirjoittaman LinkedIn pelikirjan ja työnhakijan lisäsivut!

LinkedIn pelikirja ja työnhakijan lisäsivut ovat materiaali, jonka avulla käytät LinkedIniä tehokkaammin ja tavoitteellisemmin työnhaussa, omien työllistymismahdollisuuksien parantamisessa ja seuraavan urastepin löydyttyä oman työuran edistämisessä. Materiaali sisältää käytännönläheisiä vinkkejä ja tehtäviä työnhaussa tehokkaiksi todennetuista teemoista.

Voit hyödyntää LinkedIn pelikirjaa ja työnhakijan lisäsivuja itsenäisesti oman työnhakusi tueksi. Halutessasi voit myös osallistua LinkedIn pelikirja Workshoppeihin, joissa käymme yhdessä läpi pala palalta pelikirjan teemoja ja tehtäviä.

Lue lisää ja ilmoita kiinnostuksestasi LinkedIn pelikirjaan ja työnhakijan lisäsivuihin!

 


Kerro muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry