Työnhakua tukevia koulutuksia

Työnhakua tukevia koulutuksia

Syyskauden alun koulutukset Uratehtaalla tukevat työnhakua, on sinulla tähtäimessä piilotyöpaikka tai julkisesti haussa oleva työpaikka. Tutki koulutustarjontaamme ja ilmoittaudu mukaan!

Tule myös mukaan jo 7. kerran järjestettävään Walk for Jobs -rekrytointitapahtumaan pe 14.9. klo 9 – 12 Pyynikin urheilukentälle! Vinkkaa Walk for Jobsista myös töitä etsivälle tutulle!


Kerro muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin kuusi kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

TEK - Tekniikan akateemiset Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Myynnit & Markkinoinnin Ammattilaiset Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry