Kiitos osallistumisesta vuoden 2021 Walk for jobs virtualiin!

Kiitos osallistumisesta vuoden 2021 Walk for jobs virtualiin!

Kiitos kaikille viime viikon Walk for jobs Virtual -etärekrytointitapahtumaan osallistujille 5.lokakuuta, jossa aiheena oli suorahaku, headhunting ja henkilöstövuokraus! Tapahtuma oli järjestäjien näkökulmasta erittäin onnistunut.

Tapahtumassa oli mukana paljon työnhakijoita, yrityksistä aTalent recruiting, Eilakaisla, Go On -yhtiöt, inHunt Group sekä Mentek advisors ja emäntänä toimi loistava Petra Bedda Loimu ry:stä!

Yksi Uratehtaan tehtävä on edesauttaa verkostoitumista rekrytoivien yritysten ja korkeakoulutettujen työnhakijoiden välillä. Tapahtumassa tehtiin viisi puolen tunnin täsmäverkostoitumista per pienryhmä ja palautteet puhuvat puolestaan:

-” Tapahtuma oli todella hyvin järjestetty! ”
-” Verkostoiduin kaikkien rekrytoijien kanssa. ”
-” Sain konkreettista tietoa oman toimenkuvan työpaikkatilanteesta ja miten olisi hyvä toimia. ”
-” Rentoja jutusteluhetkiä rekrytoijien kanssa, kaikissa ryhmissä syntyi hyvin keskustelua. ”
-” Sai tietää suorahakuyrityksien toiminnasta. ”
-” Tämä oli parempi kuin fyysinen Walk for jobs, pystyi keskustelemaan paljon paremmin. ”

Ensi vuonna olemme koronatilanteen mukaan joko paikallisesti Urheilukentällä tai jälleen etätapahtumassa. – siispä ensi vuoteen Walk for jobsien osalta!Kerro muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry