Kevään toiminta hyvässä vauhdissa

Kevään toiminta hyvässä vauhdissa

Tervetuloa mukaan Uratehtaan kevään tapahtumiin! Tapahtumamme ovat uratehtaalaisille ilmaisia. Kun olet ilmoittautunut mukaan Uratehtaan toimintaan, saat myös viikkokirjeen sähköpostiisi. Viikkokirjeessä kerromme tarkemmin toiminnastamme ja  niin omista kuin yhteistyökumppaniemme tapahtumista sekä muista ajankohtaisista asioista. Vinkkaamme lisäksi mm. piilotyöpaikoista. Tutustu http://uratehdas.fi/tapahtumat/tulevat-tapahtumat ja http://uratehdas.fi/tyonhakijalle/miksi-uratehtaalle ja ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle http://uratehdas.fi/tyonhakijalle/ilmoittaudu-projektiin2.


Kerro muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry