Kesäkuun tapahtumia

Kesäkuun tapahtumia

Kesäkuussa ohjelmassamme on Kolmen kuukauden keskustelujen fasilitointien yksilö- ja ryhmätapaamisia. Tarkemmat ajankohdat ja ilmoittautuminen täältä. Koulutukset ja ryhmät jatkuvat elokuussa. Sillä välin: Seuraa meitä somessa. Kaikki somelinkkimme löytyvät etusivun oikeasta reunasta. Ryhmät ovat keskustelua ja vinkkien jakamista varten, joten kysy, vastaa, kommentoi, seuraa, jaa ja tykkää!


Kerro muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry