Joulukuussa mielenkiintoisia etätapahtumia

Joulukuussa mielenkiintoisia etätapahtumia

 

Tervetuloa mukaan joulukuun mielenkiintoisiin työnhakua tukeviin etätapahtumiimme!

Katso tulevat tapahtumat kotisivujen tapahtumakalenterista ja ilmoittaudu mukaan.

 

Huomaathan, että voidaksesi osallistua tapahtumiimme, sinun tulee ensin olla ilmoittautunut mukaan Uratehtaan toimintaan. Ilmoittautumisen jälkeen kaikki Uratehtaan palvelut ovat käytettävissäsi. Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut.


Kerro muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

TEK - Tekniikan akateemiset Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Myynnit & Markkinoinnin Ammattilaiset Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry