Hyvää kesää!

Hyvää kesää!

 

Uratehdas on heinäkuun kesätauolla. Tapahtumat jatkuvat taas elokuussa. Tapahtumakalenteri Uratehtaan kotisivuilla päivittyy vielä kesän aikana. Elokuussa on tulossa myös Uratehtaan järjestämä rekrytointitapahtuma Walk for Jobs perjantaina 30.8. Pyynikin kentällä. Kaikki mukaan!

 

Jos tuntuu siltä, että työnhaku ei kesällä suju ”koko Suomen lomaillessa”, voit edistää omaa työnhakuasi esim.

  • laittamalla työnhakudokumenttisi, -profiilisi ja muut työnhaun perusasiat kuntoon,
  • etsimällä potentiaalisia yrityksiä ja organisaatioita, joihin voit ottaa yhteyttä loman jälkeen sekä etsimällä lisätietoa ja yhteystiedot valmiiksi ja
  • suunnittelemalla oman työnhakuprojektin työnhakukauden aloitusta varten valmiiksi (projektin vaiheet, välitavoitteet, päivä- ja viikkosuunnitelma, seuranta, palkitseminen,…).

 

Muista, että aktiivinen työnhakija on kesälomansa ansainnut. Pidä siis myös lomaa, tee asioita joista tulet hyvälle mielelle ja nauti kesästä!

Hyvää kesää!


Kerro muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry