Hyvää joulua ja joululepoa!

Hyvää joulua ja joululepoa!

 

Kiitos sinulle Uratehtaan työnhakija, että olet osallistunut Uratehtaan toimintaan omalla tavallasi kuluneena vuonna! Koko toimintavuosi 2019 on ollut täynnä upeita keskusteluja ja kohtaamisia! Toimintamme on näin hienoa siksi, että sinä ja kaikki muutkin mahtavat uratehtaalaiset olette mukana ja osallistutte!

Kiitokset myös loistaville yhteistyökumppaneillemme vuodesta 2019! Jatketaan ensi vuonna vähintäänkin samaan malliin!

 

Uratehtaan uusi vuosi tulee alkamaan uudella työllistymishankkeella, jota rahoittavat Pirkanmaan TE-toimisto ja Uratehtaan toimintaa tukevat ammattiliitot.

 

Maltathan heittäytyä joulumielelle ja kerätä voimia touhukkaaseen ensi vuoteen!

Toivotamme oikein hyvää ja leppoisaa joulua!

 


Kerro muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry