Etätapahtumia korona-aikana

Etätapahtumia korona-aikana

Uratehtaan tapahtumia järjestetään korona-aikana etätapahtumina mahdollisuuksien mukaan. Pyrimme kertomaan tapahtumien toteutustavat mahdollisimman pian kotisivujemme tapahtumakalenterissa tapahtumakohtaisesti sekä sähköpostitse jo tapahtumaan ilmoittautuneille henkilöille. Ja tiedotamme tietysti viikkokirjeessä ja somessa tulevista etätapahtumistamme.

Muistathan, että voit päivittää työllistymissuunnitelmaehdotuksesi etänä Uratehtaan avulla. Lue lisää työllistymissuunnitelmasta tästä.

Pidä huolta itsestäsi! Nyt on entistäkin tärkeämpää miettiä ja tehdä niitä kivoja asioita, joilla saat voimavaroja ja mielen pirteäksi!


Kerro muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry