Avoimet ovet Uratehtaalla ti 7.5. klo 13 – 15

Avoimet ovet Uratehtaalla ti 7.5. klo 13 – 15

 

Tervetuloa tutustumaan Uratehtaaseen!

Uratehdas on työllistymishanke korkeakoulutetuille tai vastaavissa tehtävissä työskennelleille työttömille työnhakijoille. Uratehtaan avoimet ovet on tarkoitettu niin uusille kuin jo valmiiksi tutuille työnhakijoille. Avoimissa ovissa saat lisätietoa Uratehtaan tapahtumista, palveluista sekä siitä kuinka pääset mukaan Uratehtaan toimintaan. Myös keskustelulle ja kysymyksille on aikaa.

Uratehtaan löydät Tampereen keskustasta osoitteesta Otavalankatu 9A (”vanha Akavan toimisto”). Otavalankatu 9:n kohdalla on ravintoloiden välissä musta rautaportti. Tule portin vasemmasta reunasta kerrostalojen sisäpihalle ja kävele eteenpäin, kunnes vasemmalla on A-rapun ovi ja Akavan summeri. Sitä soittamalla pääset sisään. Kävelemällä yhdet raput ylös olet oikealla ovella.

 

 


Kerro muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry