Avoimet ovet Uratehtaalla etänä 16.11.

Avoimet ovet Uratehtaalla etänä 16.11.

 

Tervetuloa tutustumaan etänä Uratehtaaseen maanantaina 16.11. klo 13–14!

Tapahtuma on tarkoitettu kaikille Uratehtaan toiminnasta kiinnostuneille. Tapahtumassa Uratehtaan Jaana Taskula ja Tiina Keskinen kertovat lyhyesti Uratehtaan toiminnasta ja myös kysymyksille on aikaa. Ilmoittaudu mukaan Avoimiin oviin ja saat sähköpostiisi osallistumislinkin lähempänä tapahtumaa. Tervetuloa sekä uudet että vanhat tutut!

Uratehdas auttaa Sinua, korkeakoulutettu tai vastaavissa tehtävissä toiminut työtön työnhakija, matkallasi kohti seuraavaa ura-askeltasi. Pääset mukaan Uratehtaan toimintaan ilmoittautumalla kotisivuilta. Tämän jälkeen voit esim. ilmoittautua sinulle sopiviin tapahtumiin.

Vinkkaa Uratehtaasta myös tutulle, joka hyötyisi Uratehtaan palveluista!


Kerro muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry