Avoimet ovet tiistaina 17.4. klo 14 – 16

Avoimet ovet tiistaina 17.4. klo 14 – 16

Tervetuloa tutustumaan Uratehtaaseen! Avoimet ovet on tarkoitettu niin tutuille kuin uusille tutuille. Uratehtaan Jaana Taskula ja Tiina Keskinen kertovat lyhyesti Uratehtaasta ja keskustelulle on runsaasti aikaa. Tämä on hyvä tilaisuus tulla piipahtamaan, jos olet asialla ensimmäistä kertaa tai jos edellisestä kerrasta on kulunut aikaa. Vinkkaa myös kaverille, joka hyötyisi Uratehtaan palveluista!


Kerro muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry