Anne aloitti Uratehtaalla

Anne aloitti Uratehtaalla

 

Uratehtaalla on aloittanut uusi työnhakuvalmentaja Anne Mölsä. Anne on taustaltaan toimittaja ja kirjoittajaohjaaja, ja koulutukseltaan yhteiskuntatieteiden maisteri. Anneen pääset tutustumaan esim. tarinankerronta-aiheisessa työpajassa 12. helmikuuta, jolloin anne ohjaa miten itsessä huomataan mielenkiintoinen ja kerrotaan itsestä vaikuttavalla tavalla. Ilmoittaudu mukaan!

Katso myös muut tulevat tapahtumamme tapahtumakalenteristamme!


Kerro muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry