Matkoja tulevaisuuteen -ideapaja | 3.11. klo 15–18

Matkoja tulevaisuuteen -ideapaja | 3.11. klo 15–18

Matkoja tulevaisuuteen -ideapaja | 3.11. klo 15–18

Millaisia tulevaisuuden matkalupalveluja ja elämystuotteita sinä haluaisit kehittää?

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden jatkokehitellä matkailuun ja elämystalouteen liittyviä ideoita porukalla ohjatussa ja maksuttomassa kaksiosaisessa ideapajassa. Ideapaja on jatkoa Matkoja tulevaisuudelle -webinaarille. Olet tervetullut mukaan ideapajaan, vaikka webinaari olisi jäänyt välistä.

Ideapaja on tarkoitettu matkailu-, kauppa ja palvelualojen toimijoille, majoitus- ja ravintolasektorin toimijoille, IT-opiskelijoille ja -yrittäjille, kulttuuri- ja tapahtumatuotannossa toimiville freelancereille ja yrittäjille sekä kaikille näistä aiheista ja aloista kiinnostuneille henkilöille.

Kehiteltävä idea voi liittyä esim. järvi- ja luontomatkailuun, kaupunkimatkailuun, elämyspalveluihin, digitaalisiin palveluihin tai virtuaalisuuden hyödyntämiseen.

Tämä kokoontuminen on ensimmäinen osa kahdesta kokoontumiskerrasta muodostuvasta ideapajasta. Toisen kokoontumisen ajankohta sovitaan myöhemmin. Paikkana on Platform 6, Åkerlundinkatu 8, Tampere.

Ilmoittaudu ideapajaan tästä linkistä viimeistään 26.10.

Tervetuloa!

 

Lisätietoja: Matkoja tulevaisuuteen -ideapaja | 3.11. klo 15–18 – Uusi kasvu syntyy verkostoissa


Kerro muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry