banneri harmaa

Uratehtaalta potkua työnhakuprosessiin!

Haluatko hioa CV:si ja hakemuksesi huippukuntoon? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa tai mitä soveltuvuusarviossa tapahtuu? Oletko kiinnostunut suorista yrityskontakteista organisaatioiden rekrytoivien henkilöiden kanssa? Mietitkö miten erottautua työmarkkinoilla ja miten markkinoida osaamistasi?


Ilmoittautumalla Uratehtaalle pääset kuulemaan huipputason ammattikouluttajien työnhakuun liittyviä koulutuksia, keskustelemaan yritysten edustajien kanssa yritysesittelyissä sekä tapaat muita työnhaussa olevia korkeakoulutettuja kaupallisen ja teknisen alan osaajia.


Uratehdaslaisten keskuudesta löytyy muun muassa projektipäälliköitä, markkinointipäälliköitä, ohjelmoijia, testaajia, tuotepäälliköitä, taloushallinnon ammattilaisia, rakennusinsinöörejä, lakimiehiä, tuotekehityksen asiantuntijoita, tutkijoita sekä ICT-alan konkareita. Heitä kaikkia yhdistää työnhaun ajankohtaisuus ja kiinnostus uusia uramahdollisuuksia kohtaan.

Mukaan projektiin pääset täyttämällä ”ilmoittaudu projektiin” –kaavakkeen. Sen jälkeen voit ilmoittautua haluamisiin tapahtumiin. Ajankohtaisen tapahtumatarjonnan löydät Tapahtumat-välilehdeltä. Uratehtaan ilmoittautuminen, projektissa mukanaolo ja tapahtumiin osallistuminen ei sido sinua mihinkään,on veloituksetonta eikä vaikuta mahdollisiin työttömyystukiisi.

Ilmoittaudu projektiin tästä!

Työnhakija miksi mukaan?

1 Tapahtumatarjonta

Ammattikouluttajien pitämiä laadukkaita ja käytännönläheisiä koulutuksia muutaman kerran viikossa. Erilaisten yritysten yritysesittelyjä, lisäksi muita verkostoitumistapahtumia ja workshoppeja työnhaun tueksi. Kattava tapahtumatarjontamme antaa virtaa ja uusia työkaluja työnhakuprosessiisi!

2 Uraneuvonta

Voit halutessasi koska vain varata tapaamisen Uratehtaan ohjaajien tai coachin kanssa (jaana.taskula at uratehdas.fi tai tiina.keskinen at uratehdas.fi), mikäli haluat keskustella työnhausta, kaipaat kommentteja työnhakupapereillesi, uusia ideoita urasuunniteluun tai neuvoa ongelmatilanteissa.

3 Yrityskontaktit

Uratehtaalla tapaat yritysten rekrytoivia edustajia yritysesittelyissä ja saat tilaisuuden kertoa osaamisestasi. Lisäksi yritykset välittävät kauttamme tietoa avoimista työpaikoista. ”Uratehdas” LinkedIn –ryhmässä työnhakijat ja yritysten edustajat kohtaavat toisensa.

4 Vertaistuki ja verkosto

Tapahtumissa tapaat muita uratehdaslaisia, joita yhdistää työnhaun ajankohtaisuus ja sama koulutus- ja ammatillinen tausta. Voit verkostoitua ja jakaa kokemuksiasi myös vertaisrymissä.

TE logo vaakaIL logo vaaka rgb