Tehtaanportti logo harm

Tervetuloa Tehtaanporttiin!

Tehtaanporttiin on keskitetty Uratehtaan palvelut yrityksille. Tehtaanportti on osa Uratehtaan palvelukonseptia, jonka tavoitteena on lisätä uratehdaslaisten, rekytointiyritysten ja rekrytoivien työnantajien kohtaamisia tiedottamalla uramahdollisuuksista Uratehtaan sosiaalisen media kanavissa, järjestämällä yritysesittelyjä toimipisteessämme Otavalankatu 9A:ssa sekä Tehtaanportti-verkkosivuston kautta. Kaikki työllistymistä edistävät palvelumme ovat ilmaisia rekrytointia harkitsevalle yritykselle tai organisaatioille.

Uratehdas on Pirkanmaan TE-toimiston, Tekniikan akateemisten, Insinööriliiton, Tampereen insinöörien, Suomen Ekonomien, Tradenomiliiton, Luonnon-, ympäristö- ja metsätieteilijöiden liiton (Loimu) sekä Myynnin & markkinoinnin ammattilaisten (MMA) rahoittama projekti, jonka tavoitteena on pirkanmaalaisten korkeakoulutettujen tai vastaavissa työtehtävissä toimineiden ammattilaisten työnhakuvalmiuksien edistäminen. Uratehdas toimii myös aktiivisesti kontakti­foorumina yritysten ja projektilaisten välillä. Lisätietoja Uratehtaasta ja projektin toimintamalleista sekä tulevista tapahtumista osoitteessa: www.uratehdas.fi sekä Tiina Keskiseltä tiina.keskinen (at) uratehdas.fi 050 558 6166.

Työnantajille

URATEHTAAN PALVELUT

Apua ja tehokkuutta organisaatiosi rekrytointiprosessiin: 

Uratehtaan yhteistyökumppanina saat viestisi perille haluamallesi kohderyhmälle helposti, paikallisesti ja nopeasti. Yhteistyö on yrityksille maksutonta.

  1. Voit ilmoittaa työpaikasta itsenäisesti Uratehtaan LinkedIn-ryhmässä, facebook-sivulla ja Twitterissä.
  2. Jos kyseessä on hiljainen haku, olethan yhteydessä Jaana Taskulaan tai Tiina Keskiseen, niin mietitään yhdessä miten Uratehdas voi edistää sopivan osaajan löytymistä. Yhtenä vaihtoehtona (ei julkista näkyvyyttä) on kuvaus työtehtävästä viikoittain työnhakijoille lähetettävään sähköpostitiedotteeseen.
  3. Tapaa yrityksesi osaajatarpeisiin soveltuvia työnhakijoita pitämällä yritysesittely Uratehtaalla. Mainio tapa viestiä työnantajakuvastasi ja löytää yritykseesi sopiva persoona!
  4. Voit tutustua osaan työnhakijoista Talenttipankissa. 
  5. Työpaikkailmoitus Tehtaanportin Työpaikat-osioon. 

Seuraa Uratehdasta somessa

Uratehdas LinkedIn-ryhmä, kaikille avoin

Uratehdas members LinkedIn-ryhmä, vain jäsenille

Facebook Uratehdas - Piotty ry

Twitter @Uratehdas

Instagram uratehdas

 

Kirjautuminen työnhakijoille

Oletko Uratehtaan toiminnassa mukana ja/tai haluatko lisänäkyvyyttä työnhakuusi? Jätä työnhakijaprofiilisi Tehtaanportin Talenttipankkiin. Seuraa myös avoimia työpaikkoja Tehtaanportissa. Rekisteröityminen on työnhakijoille maksutonta.

Tilaa tiedote

TE logo vaakaIL logo vaaka rgb