banneri harmaa

Vuoden 2017 tapahtumat

 

Huomio uusi uratehtaalainen! Kun huomaat kiinnostavan tapahtuman, jonne aiot ilmoittautua ao. linkkien kautta, käythän ensin ilmoittautumassa mukaan Uratehtaan toimintaan täältä.

Nähdään Uratehtaalla!

  

 

Joulukuu 2017

 

 

Ti 12.12. LinkedIn Workshop, klo 9 - 12

Tiina Keskinen, Uratehdas

Tässä workshopissa päivitetään omaa LinkedIn-profiilia. Ota mukaan oma laite, jolla päivittäminen on mahdollista workshopin aikana. Oletuksena on, että sinulla on jo ainakin LinkedIn-profiilin runko luotuna. Workshopissa hiomme jokainen omaa profiiliamme paremmaksi ja löydettävämmäksi sekä kommentoimme ja vinkkaamme toisillemme parannusehdotuksia.

Ilmoittaudu tästä 

 

 

Ti 12.12. Tiedätkö, mikä sinua OIKEASTI motivoi?, klo 14-16

Annamaija Tolvila, Luotain Consulting Oy, Annamaija on sertifioitu RMP Motivaatiovalmentaja, ratkaisukeskeinen valmentaja ja työnohjaaja (STOry). Lisäksi hänellä on korkeakoulututkinto ja pedagoginen pätevyys. Annamaija valmentaa ja ohjaa sekä työyhteisöjä että yksilöitä kohti parempaa työelämää ja myös kohti uutta uraa.

Kun ihminen tuntee omat motivaatiotekijänsä, on liiallisen stressin välttäminen helpompaa. Työnhaussa ja uuden uran etsimisessä ja löytymisessä on ensiarvoisen tärkeä tietää, mitkä asiat ja tekijät motivoivat juuri sinua. Annamaijan alustuksessa käydään läpi 16 elämän perusmotiivia ja pohditaan yhdessä niiden vaikutusta työnhakuun ja itsensä ja osaamisensa markkinoimiseen.

RMP Motivaatioprofiili -menetelmä/testi kertoo, mikä sinua motivoi ja ajaa eteenpäin elämässä. Menetelmän kehittäjä Steven Reiss on sanonut: "Jos ihminen ei voi tai saa elää omien perustarpeidensa mukaan, hän kuluttaa paljon energiaa turhaan". Tämän seurauksena ihminen voi stressaantua ja jopa uupua.

Tämä motivaatioluento ei sisällä henkilökohtaista motivaatioprofiilia. Mikäli haluat omakustanteisesti hankkia oman RMP Motivaatioprofiilin, sovithan asiasta suoraan Annamaijan kanssa paikanpäällä tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Ilmoittaudu tästä  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TE logo vaakaIL logo vaaka rgb