banneri harmaa

Syksyn 2013 tapahtumat

 

Keskiviikko 18.12.2013 klo 10-11.30

Yritysesittely / Visma

HR Manager Salla Andersen ja Payroll Department Manager Maritta Tenkanen

Visma on johtava yritysten tehokkuutta parantavien ohjelmistoratkaisujen ja ulkoistamispalveluiden toimittaja. Suomessa toimivat neljä Visma-yritystä työllistävät noin 750 ammattilaista 34 toimipisteessä ja palvelevat yli 50 000 asiakasta. Visma työllistää niin taloushallinnon osaajia, IT- alan ja ohjelmistokehityksen ammattilaisia kuin myynnin ja asiakaspalvelun henkilöitäkin. Esimerkkejä tehtäväkuvauksista löytyy http://www.visma.fi/Ura-Vismalla/VISMAlaiset/Esimerkkeja-tehtavankuvista/Overview/

HR Manager Salla Andersen ja Payroll Department Manager Maritta Tenkanen Visma Servicestä tulevat kertomaan Vismasta työnantajana sekä tämänhetkisistä ja tulevista osaajatarpeista.

 

Tiistai 17.12.2013 klo 9-13

Työelämän viestintä- ja vuorovaikutustaidot

Jutta Laino (Ohjaamo)

Kuinka viestiä tehokkaasti erilaisissa tilanteissa työelämässä? Miten olla myyvä esiintyjä? Sanattoman viestinnän merkitys? Kaipaatko keinoja viestintätilanteeseen valmistautumiseen? Koulutuksen tavoitteena on kehittää omia vuorovaikutustaitoja sekä tarjota viestinnällisiä työkaluja arjen vuorovaikutustilanteisiin.

 

Torstai 12.12.2013 klo 9-12

Mitä jos opiskelisin?

TTY, TaY, TAMK, Tampereen Kesäyliopisto, TE-keskus

Osaamisen päivittäminen on erittäin tärkeää erityisesti silloin kun olet työnhakijana. Tule kuulemaan Tampereen oppilaitosten kevään 2014 opinto tarjonnasta. Mukana avoimen puolen opinnoista kertomassa TTY, TAMK, TaY ja Tampereen Kesäyliopisto. Opiskelusta työttömyysetuudella kertoo TE-keskuksen edustaja.

 

 

 

Tiistai 10.12.2013 klo 9-13

 

Verkostoidu PIOTTY:ssa

Tämä on vuoden toinen ja viimeinen Verkostoidu PIOTTY:ssa -tilaisuus.

Tilaisuuden alussa vieraina Oula Välipakka Tredea Oy:sta ja Kirsi Kokko KAATO-hankkeesta. Oula Välipakka kertoo Tredea Oy:n Invest in -toiminnasta sekä ICT-alan tulevaisuuden kansainvälisistä näkymistä. Kirsi Kokko esittelee KAATO-hanketta (Suomen Tietoteollisuuden Tuki ry), joka houkuttelee erityisesti ulkomaisia investointeja Suomeen ICT-alan työllisyyden ja kasvun parantamiseksi.

Pääosa tilaisuutta on varattu projektilaisten verkostoitumiseen. Tule jakamaan yrityskontakteja ja piilotyöpaikkoja sekä keskustelemaan työnhaun kokemuksistasi joulutunnelmissa. Lähetämme ilmoittauduttuasi lyhyen esitietolomakkeen.

 

Maanantai 9.12.2013 klo 9-11

LinkedIn Workshop (alkeet)

Henna Ojala ja Mari Kuusjärvi (PIOTTY)

Tuottaako LinkedIn -maailma ja profiilin luominen hankaluuksia etkä oikein tiedä miten voisit hyödyntää sitä työnhaussasi? Vasta-alkajille tarkoitetussa LinkedIn -workshopissa saat henkilökohtaista ohjausta ja luot 2h aikana oman profiilisi sekä ensimmäiset kontaktisi.
Workshopissa käydään läpi oman profiilin luonti/muokkaus, verkoston luonti, itselle olennaisten ryhmien löytäminen ja niin liittyminen sekä LinkedIn käyttö työpaikkojen seurannassa.
Workshoppiin tarvitset mukaan oman tietokoneen/tabletin sekä CV:n.
Ryhmäkoko max. 10 hlöä. Mikäli ilmoittautuneita on yli 10, tarjotaan sama koulutus myös iltapäivällä.

Ilmoittautuminen päättynyt.

 

 

 Tiistai 3.12.2013 klo 14-15.30

 

Yritysesittely / Insta  **** PERUUNTUNUT SAIRASTAPAUKSEN VUOKSI

Marja-Leena Koskinen, Henkilöstöjohtaja

Instaon kasvava korkean teknologian konserni, johon kuuluvat teollisuusautomaatioon erikoistunut Insta Automation Oy, puolustus- ja turvallisuusteknologiaa kehittävä Insta Defsec Oy ja uusiin liiketoimintoihin keskittynyt Insta Innovation Oy. Henkilöstöjohtaja Marja-Leena Koskinen tulee kertomaan Instasta työnantajana, keskustelemaan Instan rekrytointiprosessista sekä tulevista osaajatarpeista.

 

Tiistai 3.12.2013 klo 9-13

Soveltuvuusarvio

Hanna Nyqvist (MPS Finland Consulting Oy)

Millaisia ovat soveltuvuusarviot? Miten niitä tehdään ja tulkitaan sekä mikä niissä on tärkeää rekrytoinnin kannalta? Erilaiset testityypit ja niiden käyttö? Koulutukseen osallistujille toimitetaan etukäteen linkki netissä toteutettavaan motivaatiokyselyyn. Koulutuksessa käydään läpi kyselyn sisältöä ja tulosten tulkintoja Erkki Esimerkin vastausten pohjalta. Kouluttajana toimii psykologi Hanna Nyqvist.

 

Torstai 28.11.2013 klo 10-12

PIOTTY Pitching Clinic @Protomo

Kimmo Rouhiainen (Protomo)

Oletko pohtinut yrittäjyyttä tai miten voisit tuotteistaa osaamisesi ja myydä sitä potentiaalisille asiakkaille? PIOTTY Pitching Clinic -koulutuksessa saat käytännön tietoa miten edetä hyvin raa'ankin yritysidean tai -ajatuksen kanssa sekä infoa tiimiyrittäjyydestä. Pitchausvalmennus auttaa sinua myymään yritysideasi ja osaamisesi esimerkiksi rahoittajille, asiakkaille ja muille sidosryhmille.

 

 

To 28.11.2013 klo 9-12.30 (ryhmä 1) ja 13-15.30 (ryhmä 2)

LinkedIn Workshop (syventävä)

Tom Laine, Innopinion Oy

Syventävässä LinkedIn Workshopissa saat Tom Laineelta henkilökohtaista opastusta ja vinkkejä miten hyödyntää LinkedIn:iä vielä tehokkaammin sekä monipuolisemmin työnhaussa.
Workshop on tarkoitettu aktiivisille LinkedIn -käyttäjille, jotka haluavat parantaa jo olemassaolevaa profiiliaan sekä saada viime hetken vinkit LinkedIn -maailmasta. Workshoppiin tarvitset oman tietokoneen/tabletin mukaan.

 

 

 

Tiistai 26.11.2013 klo 9-13

Työhaastattelu

Jarkko Sipiläinen (MPS Finland Consulting Oy)

Miten valmistautua työhaastatteluun ja kommunikoida vakuuttavasti haastattelussa? Eri haastattelutyypit ja niiden käyttö? Entä jälkihoito? Haastattelu vaatii harjoittelua ja sen mukana tulevaa varmuutta. Esiintymisen on vakuutettava työnantaja juuri sinun soveltuvuudestasi tehtävään. Koulutuksen vetää KTM Jarkko Sipiläinen.

 

 

 

Torstai 21.11.2013 klo 13-15

TE-toimisto info

Outi Laine (Pirkanmaan TE-toimisto)

Tunnetko TE-toimiston palvelut? TE-toimiston asiantuntija kertoo ajankohtaisista asioista: Palkkatuki, liikkuvuusavustus, neuvonta palvelut, työttömyysetuudella opiskelu ym.

 

Torstai 21.11.2013 klo 9-12

Näin työllistyin!

Oletko miettinyt, miten ja mihin Piotty -projektissa mukana olleita oikein työllistyy? Vastauksen saat Näin työllistyin! –tilaisuudessa, jossa ex-piottylaisia on paikalla kertomassa työllistymisestään. Tiedossa varmasti mielenkiintoinen tilaisuus!

 

Tiistai 19.11.2013 klo 9-13

Työnhaun strategiat

Johanna Moisander (Spring House Oy)

Tunnetko kaikki työnhaun kanavat ja menetelmät? Osaatko ottaa ne tehokäyttöön? Miten haen itselleni oikeanlaisia työpaikkoja mielekkäästi, systemaattisesti ja tuloksellisesti? Kouluttajana toimii kouluttaja-valmentaja Johanna Moisander.

 

Torstai 14.11.2013 klo 14-15.30

Yritysesittely / Personnel

Tuija Pulkkinen, henkilöhakukonsultti, DI

PD Personnel Development Oy Ltd on vuonna 1985 Tampereella perustettu yritys. Yritys tarjoaa asiakkailleen laadukasta ja ammattitaitoista henkilöhaku ja -arviointipalvelua. Henkilöhakukonsultti Tuija Pulkkinen tulee kertomaan Personnellin avoimista työpaikoista sekä cv-pankin hyödyntämisestä työnhaussa.
Huom! Avoimia paikkoja tällä hetkellä useita, mm. Installe ja Bronto Skyliftille.
Personnel on erityisen kiinnostunut insinööreistä, diplomi-insinööreistä ja KTM-taustaisista sekä talouspuolen osaajista.
Avoimet työpaikat http://www.personnel.fi/fi/avoimet-tyopaikat.html

 

Torstai 14.11.2013 klo 9-13

50+ koulutus

Eva Pöllänen (Cimson Koulutuspalvelut Oy)

Mitä haasteita kokenut työntekijä kohtaa työmarkkinoilla? Kuinka ylittää nämä? Kuinka käyttää luovuutta työnhaussa? Koulutus on suunnattu kokeneille osaajille, jotka kenties kokevat vuosien olevan hidaste työllistymisessä ja kaipaavat uutta intoa. Kouluttajana toimii kokenut kouluttaja ja työhönvalmentaja Eva Pöllänen.

 

Tiistai 12.11.2013 klo 9-13:30

CV- ja hakemusklinikka

Henna Ojala (Piotty ry)

Kaipaatko työnhaun asiakirjoihisi persoonallista erottuvuutta ja vakuuttavuutta? Klinikalta saat henkilökohtaisen palautteen asiakirjoistasi.  Henna Ojala on hallintotieteiden maisteri ja rekrytointispesialisti.

 

 

Torstai 7.11.2013 klo 9-13

Asiantuntijaosaamisesta toimiva tuote

Mikko Kalliola (Aava & Bang Oy)

Osaatko tuotteistaa osaamisesi? Tämä valmennus auttaa sinua tunnistamaan oman ainutlaatuisen kilpailuetusi ja kertoo tuotteistamisen perustat. Koulutus innostaa paketoimaan oman osaamisen ja kokemuksen  kaupaksi meneväksi, menestyväksi tuotteeksi.  Lisäksi saat itsevarmuutta ja rohkeutta viestiä osaamisestasi työmarkkinoilla.

 

Tiistai 5.11.2013 klo 9-13

Tehokas ja toimiva hakemus

Mari Kuusjärvi (Piotty ry)

Mitä laitan hakemukseen, mitä CV:hen? Millaisia asioita toimiva hakemus ja CV sisältävät? Mitä tarkoittaa aktiivinen kieli työnhaun tekstissä? Kuinka työpaikkailmoituksia tulisi analysoida? Kuinka laatia tehokas markkinointikirje?

 

Torstai 31.10.2013 klo 9-12

Työsopimuksen sisältö

Petri Partanen (TEK ry)

Mikä on työsopimuksen sisältö? Mitkä ovat työsopimuksen solmimisen sudenkuopat? Määräaikaisuuden perusteet? Koeaika? Palkan muodot? Matka-ajan korvaaminen? Ylityökorvaukset? Salassapitosopimus? Kilpailukieltosopimus? Sairausajan palkka? Työsuhteen ehtojen muuttaminen? Työehtosopimukset? Kouluttajana toimii Petri Partanen, joka on TEK ry:n alueasiamies.

 

Tiistai 29.10.2013 klo 14-15.30

Yritysesittely / Protacon Oy

Sami Kervola (Site Manager)

Protacon on teknologia-alan suunnittelu- ja palvelukonserni, joka tuottaa ratkaisuja projektoinnin, tuotannon ja ylläpidon tarpeisiin.

Protaconin toiminta jakautuu teollisuuden suunnittelupalveluihin, informaatioteknologian ohjelmistokehitykseen sekä talotekniikkapalveluihin. Konsernin yritysten liikevaihto vuonna 2012 on yli 15,4 miljoonaa euroa henkilöstön ollessa noin 200.

Jyväskylässä päätoimipaikkaansa pitävällä konsernilla on toimipisteitä myös kahdeksalla muulla paikkakunnalla Suomessa.

Protaconin asiakkaita ovat mm. Metso Paper Oy, Andritz Oy, Raute Oyj, UPM-Kymmene Oyj, Vapo Oy, Fortum Oyj, Metsähallitus, Opetushallitus, Koenig & Bauer Group (KBA), K1-Katsastajat, Valtra Oy, Valueframe Oy ja Cargotec Oyj.

Tällä hetkellä Protacon hakee mm. seuraavia osaajia lyhyellä kuvauksella.

- Teollisuuden ammattilaisia, erikoisosaamisena mm. Comos PT tai PDMS.

- Ohjelmistoalan ammattilaisia, erikoisosaamisena mm. MS SQL, PHP, web frameworks.

- Ohjelmistoalan ammattilaisia, erkoisosaamisena MS.NET, frontend, backend.

Tiistai 29.10.2013 klo 9-13

Soveltuvuusarvio

Hanna Nyqvist (MPS Finland Consulting Oy)

Millaisia ovat soveltuvuusarviot? Miten niitä tehdään ja tulkitaan sekä mikä niissä on tärkeää rekrytoinnin kannalta? Erilaiset testityypit ja niiden käyttö? Koulutukseen osallistujille toimitetaan etukäteen linkit netissä toteutettavaan motivaatiokyselyyn ja yhteen persoonallisuuskyselyyn. Koulutuksessa käydään läpi näiden kyselyjen sisältöä ja tulosten tulkintoja Erkki Esimerkin vastausten pohjalta. Kouluttajana toimii psykologi Hanna Nyqvist.

 

Perjantai 25.10.2013 klo 10-11:30

Yritysesittely / Arja Raukola Oy

Juha-Matti Raukola, aluepäällikkö

Arja Raukola Oy on henkilöstöpalvelualalla lähes kolmekymmentä vuotta toiminut suomalainen perheyritys. Yritys on erikoistunut toimihenkilöiden suorarekrytointiin ja henkilöstövuokraukseen. Aluepäällikkö Juha-Matti Raukola on paikalla kertomassa millaisia tehtäviä henkilöstöpalveluyritys tarjoaa sekä millaisia eri vaihtoehtoja yrityksen kautta työllistymiseen on tarjolla. Tilaisuuden jälkeen on mahdollisuus keskusteluun yrityksen edustajan kanssa. Huom! Nyt haetaan mm. pääkirjanpitäjää, automaatioinsinööriä, aluemyyntipäällikköä.

 

Torstai 24.10.2013 klo 14-15.30

Yritysesittely / Opiframe Oy

Jyrki Nieminen, Managing Director

Opiframe Oy on vuonna 2011 perustettu koulutusliiketoimintaan keskittyvä palveluyritys joka tarjoaa ohjelmistoalan koulutuksia. Heidän avainasiakkaitaan ovat globaaleilla markkinoilla toimivat suuret ja keskisuuret ICT-alan yritykset. Tule kuulemaan Opiframen järjestämästä JavaEE-koulutuksesta sekä kouluttajan avoimista työtehtävistä.

Opiframe tarjoaa ELY-keskuksen ja TE-keskuksen tukemaa ohjelmistoalan koulutusta kokeneille ohjelmistoalan osaajille. Marraskuussa alkavaan JavaEE -koulutukseen on avoinna 16 paikkaa. Koulutuksen kesto on 8kk, josta 4kk on opetusta ja 4kk työssäoppimista yrityksissä. Huom. Hakuaika koulutukseen päättyy 27.10! Katso lisätiedot mielenkiintoisesta koulutuksesta täältä

Lisäksi Opiframe etsii freelancer-kouluttajia Pirkanmaan alueelle vetämään ohjelmistoalan koulutuksia asiakasyrityksilleen.
Katso täältä minkä alan talenteista Opiframe on tällä hetkellä kiinnostunut!

 

Torstai 24.10.2013 klo 10-12

Erottaudu verkossa

Saila Saastamoinen (Monster Oy)

Teematilaisuus vastavalmistuneille ja vähän työkokemusta omaaville työnhakijoille. Mitkä ovat nettityönhaun erityispiirteet ja kuinka erottautua verkossa? Tunnetko Monster.fi –palvelun ja osaatko hyödyntää sitä työnhaussa? Tilaisuudessa puhuu eJob Coach Saila Saastamoinen. Tilaisuuden tarjoaa Monster Oy.

 

Ti 22.10.2013 klo 9-13

Työnhaku ja itsensä johtaminen

Hanna Nyqvist (MPS Finland Consulting Oy)

Työnhaku on monella tavoin stressaava elämäntilanne. Kaipaatko keinoja  elämänhallintaan, jaksamiseen ja itsesi johtamiseen? Valmennuksessa syvennytään näihin teemoihin ryhmä- ja yksilötehtäviä käyttäen sekä laaditaan henkilökohtainen kehittämissuunnitelma. Valmentajana toimii psykologi Hanna Nyqvist.

Maanantai 21.10.2013 klo 9-13

Itsensä markkinointi

Antti Seppälä (JULMA consulting Oy)

Kuinka markkinoin itseäni ja tuotteistan oman osaamisen menestyksekkään B2B-myynnin kikoilla? Miten teen oleellisia nostoja hakijadokumentaatioon? Miten soitan yrityksiin - ja ennen kaikkea, miten minun ei ainakaan kannata soittaa? Millaisia taktiikoita on syytä käyttää soittaessaan? Miten voin saada näyttöpaikan sen sijaan, että olisin vain hakijadokumentaation varassa? Nyt puretaan keissien kautta, miten kentällä on onnistuttu ja pyritään sovittamaan parhaan käytännöt työnhakuun. Konsulttina KTM ja sarjayrittäjä Antti Seppälä, myynnin optimointitoimisto JULMA consulting Oy:n pyörittäjä. Mukaan CV ja hakemus paperiversioina. Voit tuoda myös oman kannettavan tietokoneen.

Tiistai 15.10.2013 klo 9-13

Työhaastattelu

Jarkko Sipiläinen (MPS Finland Consulting Oy)

Miten valmistautua työhaastatteluun ja kommunikoida vakuuttavasti haastattelussa? Eri haastattelutyypit ja niiden käyttö? Entä jälkihoito? Haastattelu vaatii harjoittelua ja sen mukana tulevaa varmuutta. Esiintymisen on vakuutettava työnantaja juuri sinun soveltuvuudestasi tehtävään. Koulutuksen vetää KTM Jarkko Sipiläinen.

Maanantai 14.10.2013 klo 14-15.30

Yritysesittely / Solita Oy

Ari Autio

Solita on digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijayritys. Yritys luo digitaalisia ratkaisuja ja verkkopalveluita sähköiseen liiketoimintaan sekä tiedolla johtamiseen. Voit kohdata Solitan tekemiä ratkaisuja päivittäin esimerkiksi vähittäiskaupan verkkopalveluiden tai julkishallinnon sähköisten palveluiden kautta. Solitalaisten omien sanojensa mukaan heidän tavoitteenaan on toimia asiakkaan matkaoppaana muutosmatkalla.

Tällä hetkellä Solita on rekrytoimassa useita henkilöitä Tampereen toimipisteeseen ja aloittavat hakemusten läpikäynnin ensi viikolla. Nyt sinulla on mainio tilaisuus tavata yrityksen rekrytoiva edustaja ja keskustella hänen kanssaan avoimista työtehtävistä ja Solitasta työpaikkana. Katso avoimet työpaikat osoitteesta http://www.solita.fi/ura/avoimet-tyopaikat/.

Torstai 10.10.2013 klo 9-13

Työnhaun strategiat

Johanna Moisander (Spring House Oy)

Tunnetko kaikki työnhaun kanavat ja menetelmät? Osaatko ottaa ne tehokäyttöön? Miten haen itselleni oikeanlaisia työpaikkoja mielekkäästi, systemaattisesti ja tuloksellisesti? Kouluttajana toimii kouluttaja-valmentaja Johanna Moisander.

Keskiviikko 9.10.2013 klo 13.30-15

Yritysesittely / Leadin Software Oy

Juha Autio, Managing Director

Sinä ohjelmistoliiketoiminnan osaaja, älä ohita tätä yritysesittelyä! Leadin Software Oy:n emoyhtiö, Leadin Oy, on perustettu vuonna 2009 ja nopeasti kasvanut yhdeksi Suomen suurimmista käyttökokemusalan palveluja tarjoavista yrityksistä. Leadin Softwaren Managing Director, Juha Autio, tulee valottamaan yrityksen toimialaa, teknologioita, asiakaskuntaa ja tulevaisuuden näkymiä sekä työmahdollisuuksia. Esittelyn aikana ja sen jälkeen on reilusti aikaa kysymyksille ja keskustelulle yrityksen edustajan kanssa.
Yrityksen väki on kiinnostunut mm. ohjelmistoliiketoiminnan osaajista; web teknologiaosaajista (front end, back end), julkaisujärjestelmä osaajista (esim. Liferay), mobiiliosaajista (Android, iOS ja WP8 ympäristöt).
Tulostathan cv:si ja hakemuskirjeesi mukaan tilaisuuteen!

 

Torstai 3.10.2013 klo 9-13

CV- ja hakemusklinikka

Henna Ojala (Piotty ry)

Kaipaatko työnhaun asiakirjoihisi persoonallista erottuvuutta ja vakuuttavuutta? Klinikalta saat henkilökohtaisen palautteen asiakirjoistasi.  Henna Ojala on hallintotieteiden maisteri ja rekrytointispesialisti. Lähetä CV ja hakemus etukäteen to 26.9.2013 mennessä osoitteeseen henna.ojala(at)pirkanmaanotty.fi.

 

Tiistai 1.10.2013 klo 13.30-15.30

Yritysesittely: Aditro Oy

Aditro Oy on kansainvälinen, yli 1300 henkilöä, työllistävä yritys, joka tarjoaa yritysasiakkaille ulkoistuspalveluja, ohjelmisto- ja pilvipalveluja. Aditrossa työskentelee muun muassa taloushallinnon osaajia, ohjelmoijia, HR- sekä kaupallisen alan henkilöitä ja it-alan konsultteja sekä projektipäälliköitä. Aditron Country HR Manager Merja Vehmainen kertoo miten omaa osaamista vastaava työpaikka voi löytyä täysin uudelta toimialalta ja kuinka monipuolisia työpaikkoja suuret konsernit tarjoavat.

Tiistai 1.10.2013 klo 9-12

Sosiaalinen media työnhaussa

Tom Laine (Innopinion Oy)

Älä ohita tätä koulutusta! Sosiaalinen media on tärkeimpiä työnhakukanavia korkeasti koulutetulle työnhakijalle! Koulutus antaa laajan kuvan mitä kaikkea voit sosiaalisessa mediassa tehdä edistääksesi työnsaantimahdollisuuksiasi: Työkalut, toimintatavat ja verkostoituminen. Koulutus koostuu kahdesta osasta: Toimintavat/työkalut ja LinkedIn workshop. Saat käytännön neuvoja profiilin luomiseesi.

 

Torstai 26.9.2013 klo 9-12

Verkostoidu PIOTTY:ssa

Tule mukaan tutustumaan muihin projektilaisiin aamukahvin parissa! Hyödyt tilaisuudesta monella tavoin: Voit esimerkiksi kartuttaa verkostojasi, löytää yhteistyökumppanin mahdolliseen yhteiseen projektiin, saada vinkin mielenkiintoisesta yrityksestä tai vaihtaa kokemuksia työnhausta. Lähetämme ilmoittauduttuasi lyhyen esitietolomakkeen.

 

Keskiviikko 25.9.2013 klo 13-15

Yritysesittely: JTA-Connection Oy

JTA-Connection Oy on tamperelainen sähkö- ja automaatiosuunnitteluun erikoistunut, nopeasti kasvava yritys. JTA-Connectionin asiakkaita ovat tunnetut kansainväliset yritykset, joille JTA tarjoaa palveluita aina suunnittelusta käyttöönottoon. Tule kuulemaan yrityksestä, mielenkiintoisista työmahdollisuuksista ja keskustelemaan yrityksen edustajien kanssa!

Tiistai 24.9.2013 klo 9-13

Tehokas ja toimiva hakemus

Mari Kuusjärvi (Piotty ry)

Mitä laitan hakemukseen, mitä CV:hen? Millaisia asioita toimiva hakemus ja CV sisältävät? Mitä tarkoittaa aktiivinen kieli työnhaun tekstissä? Kuinka työpaikkailmoituksia tulisi analysoida? Kuinka laatia tehokas markkinointikirje?


Torstai 19.9.2013 klo 9-13

Oman osaamisen tunnistaminen

Riikka Moisio (Psycon Oy)

Koulutuspäivä tarjoaa apua oman osaamisen tunnistamiseen. Tunnistatko osaamisesi ydinalueet, reunat ja hallitset niiden esilletuomisen keinot? Osaamisen tunnistamista ja sen markkinointia ei voi liiaksi korostaa. Kouluttaja Riikka Moisio on psykologi, jolla on vahva kokemus soveltuvan osaamisen arvioinneista.

 

Tiistai 17.9.2013 klo 14-15.30

Yritysesittely, F9 Distribution Oy

F9 Distribution Oy on it- ja kodinelektroniikkajakelija, joka tarjoaa työmahdollisuuksia mm. myynnin, markkinoinnin ja logistiikan osaajille. Tule kuuntelemaan toimialasta, yrityksestä ja sen työmahdollisuuksista.

 

Tiistai 17.9.2013 klo 9-13

Soveltuvuusarvio

Petri Raivola (MPS Finland Consulting Oy)

Millaisia ovat soveltuvuusarviot? Miten niitä tehdään ja tulkitaan sekä mikä niissä on tärkeää rekrytoinnin kannalta? Erilaiset testityypit ja niiden käyttö? Koulutukseen osallistujille toimitetaan etukäteen linkit netissä toteutettavaan motivaatiokyselyyn ja yhteen persoonallisuuskyselyyn. Koulutuksessa käydään läpi näiden kyselyjen sisältöä ja tulosten tulkintoja Erkki Esimerkin vastausten pohjalta. Kouluttajana toimii psykologian tohtori Petri Raivola.

Torstai 12.9.2013 klo 9-13

Työhaastattelu

Jarkko Sipiläinen (MPS Finland Consulting Oy)

Miten valmistautua työhaastatteluun ja kommunikoida vakuuttavasti haastattelussa? Eri haastattelutyypit ja niiden käyttö? Entä jälkihoito? Haastattelu vaatii harjoittelua ja sen mukana tulevaa varmuutta. Esiintymisen on vakuutettava työnantaja juuri sinun soveltuvuudestasi tehtävään. Koulutuksen vetää KTM Jarkko Sipiläinen.

 

Keskiviikko 11.9.2013 klo 13-14.30

ECAM -rekrytointiohjelmat

Katja Nieminen (ECAM Consulting Oy)

Oletko juuri saanut opintosi valmiiksi? Vai omaatko kenties toimihenkilö/asiantuntijatehtäviin sopivan taustan tai kokemuksen mutta olet tällä hetkellä työttömänä työnhakijana? Junior Academy ja Toimihenkilö & Asiantuntija ohjelmat voivat auttaa sinua saamaan töitä. Mitä hyötyjä ohjelmasta on sinulle työnhakijana? Pääset antamaan näytön osaamisestasi yritystyöskentelyn aikana ja opit myös uusia työllistymistäsi tukevia asioita. Pääset myös päivittämään teoriaosaamistasi monipuolisten lähiopetuspäivien aikana. Luot uusia kontakteja ja verkostoidut. Et ole työttömänä työnhakijana vaan yrityksessä koulutussopimuksella. ECAM:in ohjelmien keskimääräinen työllistymisaste on 83 %. Rekrytointikonsultti Katja Nieminen kertoo ECAM Consulting Oy:n tarjoamista rekrytointiohjelmista.

 

Torstai 5.9.2013 klo 9-12.30

Itsetunto ja ammatillisen minäkuvan kehittäminen

Minna Marsh

Terve itsetunto on tärkeä voimavara ja parasta stressinhallintaa. Koulutuksessa tuomme pintaan omia vahvuuksiamme ja heikkouksiamme samalla, kun mietimme miten oikeastaan tulemme juttuun itsemme kanssa - oli töitä tai ei. Tarkastelemme myös tämän hetkistä ammatillista minäkuvaamme ja mietimme, mihin kaikkeen minäkuvamme vaikuttaa. Mentaalivalmentaja Minna Marsh on perehtynyt ihmisen tunne-elämää koskeviin kysymyksiin 20 vuoden ajan. Minnan käytännössä toimiviksi osoittautuneet, kiitosta saaneet ihmisläheiset metodit pohjautuvat mm. kognitiiviseen psykologiaan, aivotutkimuksiin, neuropsykologiaan ja terveen järjen käyttöön.


Tiistai 3.9.2013 klo 13.30-15.30 TILAISUUS PERUUNTUI!

Yritysesittely: StudentWork Sharper Oy

Jaana Malmstedt

Löytyiskö osaamistasi ja kokemustasi vastaava  työpaikka henkilöstöpalveluyritysten kautta?

Jaana Malmstedt on toiminut yli kymmenen vuoden ajan henkilöstöalalla ja kertoo millaisia asiantuntijatason tehtäviä henkilöstöpalveluyritys tarjoaa sekä millaisia eri vaihtoehtoja rekrytointiyritysten kautta työllistymiseen on tarjolla. Tilaisuudessa käydään läpi mm. suorarekrytointi, osaajan markkinointi suoraan hänen osaamistaan vastaavaan yritykseen sekä asiantuntijarekrytoinnin palvelut. Tilaisuuden jälkeen on mahdollisuus keskusteluun yrityksen edustajan kanssa.

Huom! Nyt haetaan mm. Java-osaajaa, yhteyspäällikköä, ohjelmistokehittäjiä sekä taloushallinnon ammattilaisia.

 

Tiistai 3.9.2013 klo 9-13

Työnhaun strategiat

Johanna Moisander (Spring House Oy)

Tunnetko kaikki työnhaun kanavat ja menetelmät? Osaatko ottaa ne tehokäyttöön? Miten haen itselleni oikeanlaisia työpaikkoja mielekkäästi, systemaattisesti ja tuloksellisesti? Kouluttajana toimii kouluttaja-valmentaja Johanna Moisander.

 

Elokuun 2013 koulutukset


Torstai 29.8.2013 klo 9-13

CV- ja hakemusklinikka

Henna Ojala (Piotty ry)

Kaipaatko työhaun asiakirjoihisi persoonallista erottavuutta ja vakuuttavuutta? Klinikalta saat henkilökohtaisen palautteen asiakirjoistasi. Henna Ojala on hallintotieteiden maisteri ja rekrytointispesialisti. Lähetä CV ja hakemus etukäteen to 22.8.2013 mennessä osoitteeseen mari.kuusjarvi(at)pirkanmaanotty.fi.

 

 

Tiistai 27.8.2013 klo 9-13

CV- ja hakemusklinikka

Piritta Nauha (PD Personnel Oy)

Kaipaatko työhaun asiakirjoihisi persoonallista erottavuutta ja vakuuttavuutta? Klinikalta saat henkilökohtaisen palautteen asiakirjoistasi. Piritta Nauha on psykologi ja kokenut henkilöstökonsultti - saat ammattilaisen vinkkejä. Lähetä CV ja hakemus etukäteen to 22.8.2013 mennessä osoitteeseen mari.kuusjarvi(at)pirkanmaanotty.fi.


Torstai 22.8.2013 klo 9-13

Tehokas ja toimiva hakemus

Mari Kuusjärvi (Piotty ry)

Mitä laitan hakemukseen, mitä CV:hen? Millaisia asioita toimiva hakemus ja CV sisältävät? Mitä tarkoittaa aktiivinen kieli työnhaun tekstissä? Kuinka työpaikkailmoituksia tulisi analysoida? Kuinka laatia tehokas markkinointikirje?

 

Torstai 15.8.2013 klo 9-13

Tehokas ja toimiva hakemus

Mari Kuusjärvi (Piotty ry)

Mitä laitan hakemukseen, mitä CV:hen? Millaisia asioita toimiva hakemus ja CV sisältävät? Mitä tarkoittaa aktiivinen kieli työnhaun tekstissä? Kuinka työpaikkailmoituksia tulisi analysoida? Kuinka laatia tehokas markkinointikirje?

 

TE logo vaakaIL logo vaaka rgb