banneri harmaa

 

Keskiviikko 7.4.2010 klo 12-15:30
Oman osaamisen tunnistaminen

Oman osaamisen etsimiseen ja tunnistamiseen sekä itsetuntemuksen merkitykseen työnhaussa johdattelee kouluttaja Hanna Riita-Pajunen, Edureactors Oy. Lisätietoa sisällöstä luvassa lähempänä tilaisuutta.  

Keskiviikko 31.3.2010 klo 9-11
Hakemus- ja haastattelusparraus pienryhmissä

Tule saamaan ja jakamaan vinkkejä hyvän haastattelun perusteista, mitä kannattaa tai ei kannata tehdä, mitä usein kysytään ja miten reagoida hankaliin kysymyksiin. Tilaisuudessa on mahdollista myös testata menetelmiä ja asettua myös haastattelijan asemaan demonstroimalla pienryhmissä haastattelutilanteita. Kokeneemmille ja vähemmän haastatteluissa käyneille tullaan jatkossa tarpeen mukaan järjestämään omia tilaisuuksiaan parhaimman mahdollisen vertaistuen saamiseksi.

Tilaisuudessa voidaan käydä pienryhmissä läpi myös työnhaun asiakirjoja, jatkona 17.3. aloitetulle asiakirjojen parantelutyölle. Hakemus- ja haastattelusparrauksissa on mahdollisuus käydä useampia eri keskusteluja aina osallistujien toiveiden mukaisesti. Mahdollisuus muodostaa aina myös uusia ryhmiä, sekä haastattelu- että asiakirjasparraukseen että työnhaun käyntikorttien sisällön pohtimiseen.

Tiistai 30.3.2010 klo 10-12
Vierailu Protomoon, Väinö Linnan aukio, Finalyson  

Tutustumme innovaatioapparaatti Protomon ja sen tiloihin tiloihin Tampereen keskustorin tuntumassa Finlaysonin alueella, Väinö Linnan aukiolla. Protomon omien sanojen mukaan siellä kohtaavat osaajat ja ideat. Protomo tarjoaa mahdollisuuden innovoida ja tehdä tunnusteluja markkinoilla ja asiakkaiden keskuudessa työttömyysturvaa menettämättä. Asiantuntijayrittäjyys ja tiimipohjainen yrittäjyys tavoitteena Protomossa voi suunnitella ja kehitellä tuotteita tiimissä, tarkemmin kuulet asiasta ja toiminnasta tulemalla paikalle. Protomo saavutti suuren suosion syksyn esittelyssään projektin osallistujien keskuudessa ja projektista on lähtenyt useita henkilöitä Protomon toimintaan! Protomoa esittelee Petri Räsänen. 

Maanantai 29.3.2010 klo 12-15
Eri tapoja työllistyä - rekrytointifirmat ja vuokrafirmat tulevaisuuden työnantajina 

Miten käytän parhaiten hyväkseni rekrytointiformojen tarjoamia palveluja? Miten erotun massasta rekrytointifirman näkökulmasta? Onko vuokratyösuhde tulevaisuudessa se normaali työsuhde? Miten vuokratyösuhde solmitaan ja miten pääsen hyviin asemiin, kun työpaikat tulevat taas jakoon laman jälkeen? Voisiko vuokratyösuhteen kautta saada töitä jo muita aiemmin? Monipuolisista työsuhteista ja niiden mahdollisuuksista ja hyväksikäyttämisestä apuna työllistymisprosessissa kertoo rekrytointipuolen asiantuntija, Manpowerin henkilöstökonsultti Tarja Pärssinen.

 

TE logo vaakaIL logo vaaka rgb