banneri harmaa

Yritysten kokemuksia

Uratehdas on mielestäni yksi relevantti kanava tavoittaa osaajia tässä ajassa, kun rekrytoinnin kenttä on pirstaloitunut. Ei ole olemassa vain yhtä paikkaa, mistä tavoittaa kaikki osaajat.

Mielestäni yhteistyö on ollut sujuvaa. Olen kokenut aina saaneeni apua ja tukea, kun yritämme tavoittaa kunkin tehtävän kohdalla rekrytoinnin kohderyhmää. Olen kokenut, että kynnys lähestyä ja kysyä apua on matala ja minulle on välittynyt palvelulähtöinen ja välitön asenne.

Leo Rantanen

Co-founder

We help our customers to be eminent.

Employee Experience Agency Emine Oy Ltd

Uratehtaan toiminta ja tapahtumat antavat meille hyvän kontaktipinnan korkeakoulutettujen akateemisten tavoittamiseksi. Monilla on todella vankkaa kokemusta ja osaamista. 

Uratehdas auttaa työnhakijoita päivittämään työnhakutaitojaan ja luo samalla luontevia tilanteita joissa yritykset ja työnhakijat pääsevät aidosti keskustelemaan yhteisistä mahdollisuuksista. Suora keskustelu työnhakijoiden kanssa tuottaa usein parhaita tuloksia molemmille.”

 

Suvi Melakoski

Director, Marketing and Brand

Eatech Oy

 

 

Kumppanuuden edut

1 Yritysesittely

Tapaat esittelyn aikana organisaa­tiosta ja työtehtävästä kiinnostununeita työn­hakijoita ja voit keskustella heidän kans­saan yrityksesi rekrytointi­tar­peista.

2 Uratehtaan some-kanavat 

Uratehtaan some-kanavista tavoitat rautaiset ammattilaiset ja timanttiset osaajat. Voit liittyä mukaan ja ilmoittaa vinkeistäsi ja rekrytarpeistasi. 

Uratehdas LinkedIn-ryhmä

Facebook Uratehdas - Piotty ry

Twitter @Uratehdas

3 Tehtaanportista löydät työpaikkoja ja talenttipankin

Tutustu osaamisprofiileihin ja voit ottaa heihin suoraa yhteyttä Talenttipankin kautta. Voit jättää yrityksen edustajana maksuttomasti työpaikkailmoituksesi, jolloin se kohdetuu suoraan pirkanmaalaisille insinööreille, diplomi-insinööreille, ekonomeille ja tradenomeille. Näin tavoitat helposti ja nopeasti kohderyhmäsi ja helpotat näin rekrytointiprosessia! Tehtaanportti osoitteessa www.uratehdas.fi/tehtaanportti

Mikäli etsit osaajia anonyymisti, sinulla on hiljainen haku tai haluat tiedustella osaajataustoja, ota yhteyttä niin räätälöimme juuri tilanteeseesi soveltuvan toimintatavan. Saamme useita hiljaisia hakupyyntöjä ja tiedusteluja kuukausittain ja räätälöimme yhteystyötavat organisaation tarpeen mukaan. Kaikki palvelumme ovat yrityksille maksuttomia.

TE logo vaakaIL logo vaaka rgb