banneri harmaa

Uratehdas kumppanina

Haluatko tavoittaa työnhaussa olevia pirkanmaalaisia kokeneita diplomi-insinöörejä, insinöörejä, kauppatieteiden maistereita, liiketalouden tai IT-alan tradenomeja jne.?

Tietokannassamme on useita satoja pirkanmaan alueen aktiivisessa tai hiljaisessa työnhaussa olevaa rautaista osaajaa. Uratehtaalta löytyy mm. projektipäälliköitä, markkinointipäälliköitä, ohjelmoijia, testaajia, tuotepäälliköitä, HR- ja taloushallinnon ammattilaisia, rakennusinsinöörejä, lakimiehiä, tuotekehityksen asiantuntijoita sekä ICT-alan konkareita. Heitä kaikkia yhdistää työnhaun ajankohtaisuus ja kiinnostus uusia uramahdollisuuksia kohtaan.

Uratehtaan yhteistyökumppanina saat viestisi perille haluamallesi kohderyhmälle helposti ja nopeasti. Yhteistyö on yrityksille maksutonta.

LUE LISÄÄ YHTEYSTYÖMAHDOLLISUUKSISTA TÄÄLTÄ!

 

Kumppanuuden edut

1 Yritysesittely

Tapaat esittelyn aikana organisaa­tiosta ja työtehtävästä kiinnostununeita työn­hakijoita ja voit keskustella heidän kans­saan yrityksesi rekrytointi­tar­peista.

2 Uratehtaan some-kanavat 

Uratehtaan some-kanavista tavoitat rautaiset ammattilaiset ja timanttiset osaajat. Voit liittyä mukaan ja ilmoittaa vinkeistäsi ja rekrytarpeistasi. 

Uratehdas LinkedIn-ryhmä

Facebook Uratehdas - Piotty ry

Twitter @Uratehdas

3 Tehtaanportista löydät työpaikkoja ja talenttipankin

Tutustu osaamisprofiileihin ja voit ottaa heihin suoraa yhteyttä Talenttipankin kautta. Voit jättää yrityksen edustajana maksuttomasti työpaikkailmoituksesi, jolloin se kohdetuu suoraan pirkanmaalaisille insinööreille, diplomi-insinööreille, ekonomeille ja tradenomeille. Näin tavoitat helposti ja nopeasti kohderyhmäsi ja helpotat näin rekrytointiprosessia! Tehtaanportti osoitteessa www.uratehdas.fi/tehtaanportti

Mikäli etsit osaajia anonyymisti, sinulla on hiljainen haku tai haluat tiedustella osaajataustoja, ota yhteyttä niin räätälöimme juuri tilanteeseesi soveltuvan toimintatavan. Saamme useita hiljaisia hakupyyntöjä ja tiedusteluja kuukausittain ja räätälöimme yhteystyötavat organisaation tarpeen mukaan. Kaikki palvelumme ovat yrityksille maksuttomia.

TE logo vaakaIL logo vaaka rgb